« previous entry | next entry »
Aug. 4., 2007 | 10:29 am
posted by: dzeina in pajautaa

Well, es zinu, ka šī nav kaķu tirdzniecības vieta, bet šis ir force majeur ;) Vispār, nekā smieklīga jau nav. Vakar paņēmām mājās otru minci, bet izskatās, ka mūsu runcis viņu nepieņem. Mazais grib draudzēties, bet lielais vislaik met kūkumu & šņāc, izdeīgā brīdī cenšoties ar ķepu ieķexēt. Karočd, sīkajam vajag jaunas mājas, & ātri, kamēr lielais viņu vēl nav pamatīgi apskādējis.
Mincīts iet uz kasti, ir rotaļīgs, draudzīgs, ātri iejūtas. Runcis, divi mēneši. Pelēcīgs Latvijas strīpainais, pūkainais.
Ja ir interese: dzeina@gmail.com

/lūdzu bez asprātībām & textiem "es jau ļoti labprāt, bet..."

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

zemteks pakarama

from: [info]marabou
date: Aug. 4., 2007 - 10:31 am
#

kāpēc tev bail no asprātībām?

Atbildēt


--

from: [info]ripp
date: Aug. 4., 2007 - 10:33 am
#

man šķiet, ka diena ir pārāk mazs laiks, lai uzstādītu diagnozi "nepieņem". ir normāli, ja sākumā kaķis reaģē asi. aprašana notiek vairāku nedēļu laikā. protams, ka kaķim nepatīk iebrucējs, taču, ja viņš sapratīs, ka tas ir "uz pavisam", visticamāk apradīs un pieņems. ir zināmi vairāki stāsti, kur kaķis ir reaģējis ļoti asi, taču pēc laika apradis.

Atbildēt | Diskusija


esinja_2

from: [info]esinja_2
date: Aug. 4., 2007 - 10:38 am
#

vo vo.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Aug. 4., 2007 - 10:42 am
#

bļe, kaķu speciāliste atradusies

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Aug. 4., 2007 - 10:49 am
#

nē, bet diennakts laikā radušies secinājumi nudien nevar būt "galējie". kaķis cenšas panākt savu (aiztriekt svešinieku) kā nu māk. vispār jau, saradināšana notiek pirmās dienas, ja vien iespējams, kaķus turot dažādās telpās vienā dzīvoklī, lai aprod ar smaku, tikai pakāpeniski satuvinot, nevis tā uzreiz: re kur mazais kačīc, tagad jums jādraudzējas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


imagine

from: [info]minchux
date: Aug. 4., 2007 - 10:54 am
#

+1 manam draugam ir maajaas 2 kakji, otrā tika atnesta, kad pirmajai bija gandrīz 2 gadi, sākumā pirmā uzvedās kā barvede utt., bet otrā vislaik dara vinjai pakalj. Toties pirmaa ir vecaaka un veseliibas iemeslu deelj apaljiigaaka un nevar izlozhnjaat visur kur jaunaakaa var. Nu taa.. pameegjini kaadu laicinju, lai aprod. Nevar jau no minkas prasiit, lai uzreiz pienjem otru, jo kakji tomeer ir diezgan individuaalistiski. Nu mana drauga pirmaa kakjene arii savaa zinjaa ir taada, kura jau pavisam mazinja ir panjemta uz maajaam (~1-2ned, nepaarspiileeju) liidz ar to kakja-vecaki nav iemaaciijushi kakju-bailes un kakju-priekus. Taa ka shinii gadijumaa nekaadas snjaakshanas un pretoshanaas nebija.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]dzeina
date: Aug. 4., 2007 - 08:21 pm
#

Atvaino, tas nebija tev. Tas bija cilvēkam, kas pirms kāda laika deklarēja, ka visi ne-sugas kaķi ir nekam nederīgi miskastnieki & vienīgā vērtība ir sugas kaķiem.

Atbildēt | Iepriekšējais


esinja_2

from: [info]esinja_2
date: Aug. 4., 2007 - 11:06 am
#

mhm, un tu kaķu mīle! vai vienam kaķim nepatīk, metam ārā. tu tiešām gaidīji, ka abi kaķi sabāzīs kopā purniņus un kļūs pa labākajiem draugiem? tā nav reklāma.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Aug. 4., 2007 - 08:22 pm
#

Dura, neviens nevienu ārā nemet.

Atbildēt | Iepriekšējais


zhuu

from: [info]rikella
date: Aug. 4., 2007 - 01:34 pm
#

jep. tā imo ir 99% gadījumos

Atbildēt | Iepriekšējais


.

from: [info]kaplacis
date: Aug. 4., 2007 - 11:22 am
#

offtopic:

lol, mums tiek laicīgi paskaidrots, ka teksti "/lūdzu bez asprātībām & textiem "es jau ļoti labprāt, bet..." nav vēlami, bet pati principā pārkāpj komūnas noteikumus.

Atbildēt


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 4., 2007 - 01:22 pm
#

taksh pirmaa diena - pagaidi nedeelju un tad izlem :)

Atbildēt


Shelly

from: [info]shelly
date: Aug. 4., 2007 - 04:35 pm
#

Klau, es zinu, ka tā nav mana suņa darīšana - a vai nav par ātru spriest? Mūsējais pie mūsu mājām vispār pierada tikai pēc 1,5 mēneša. Es domāju, ka jādod vismaz nedēļa, lai viņi viens pie otra pierastu, bet tam jau būs tādi draugi, ka ar ceļamkrānu vienu no otra neatvilkt.
Nesen vienā no bābu portāliem arī redzēju jautājumu tieši par to, kā vienu kaķi pieradināt pie otra, galīgi sanīdušies, bet jau pēc pāris dienām portālā bija vēstules autora komentārs, ka viss nokārtojies, kaķi pieraduši.

Atbildēt


zan

from: [info]zan
date: Aug. 4., 2007 - 10:41 pm
#

varbūt nebūs tik traki.
mēs ar paņēmām vienu maziņo (mammai), abi lielie arī sākumā šņāca un ārdījās, bet pēc divām nedēļa'm, kad mazmincīti aizvedām mammai, vēl ilgi skuma un meklēja, kur palicis.
tāpat bija, kad paņēmām otro kaķi, goda vārds, plēsās tā, ka visi ieteica: izdomājiet, kam to balto atdot. bet tagad satiek labi, guļ blakus un viens otru mazgā :)

sīko vajag sākumā turēt atsevišķā telpā, tad lielais pieradīs pie smakas un tik ļoti neuztrauksies.

Atbildēt