pajautaa

Padomi roadtripam

« previous entry | next entry »
Jul. 25., 2007 | 07:47 pm
posted by: peacemaker in pajautaa

Tipa, gatavojos ar pāris draugiem augusta sākumā ar īrētu mašīnu doties ceļojumā pa Viduseiropu (Slovākija, Čehija, Vācija, Nīderlande) un labprāt uzklausītu padomus par nepieciešamo gatavošanos/naktsmītņu (hosteļu un kempinga vietu) meklēšanu, braucienam nepieciešamo stuffu un obligātajām apskates vietām.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

 aizdedzies!

from: [info]sin
date: Jul. 25., 2007 - 08:05 pm
#

ar ìrètu mašìnu škjiet ir vèrtìgàk pa neparastàkàm valstìm patripot! ;)

Atbildēt | Diskusija


te

from: [info]peacemaker
date: Jul. 25., 2007 - 09:04 pm
#

droši vien - bet ierobežots budžets un laiks plus nevēlēšanās ķēpāties ar vīzām ievērojami ierobežo izvēles iespējas. pie tam nīderlande var kļūt visai neparasta valsts ;).

Atbildēt | Iepriekšējais


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Jul. 25., 2007 - 08:27 pm
#

ja ar to nav bijusi pieredze, iesaku baigi rūpīgi pieiet autonomas saņemšanas/nodošanas pasākumam.
mums skrambiņu neatzimēšana darbinieka klātbūtnē uz speciālas veidlapas pirms un pēc lietošanas izmaksāja 2x nedēļas nomas cenu. :( un ej nu iepūti viņiem pēc tam no šejienes...

Atbildēt | Diskusija


te

from: [info]peacemaker
date: Jul. 25., 2007 - 09:03 pm
#

o, danke, šis patiešām ir vērtīgs padoms.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]korkijs
date: Jul. 26., 2007 - 11:41 am
#

hosteļi, kempinga vietas? nu hosteli es vēl saprotu, bet kempingus gan aizmirsti, ja ir telts un laiks labs - kāda mazāka ceļa malā, grāvī telti augšā un šlāfen :D mēs no nīderlandes tikām izmesti par ugunskura kuršanu pilsētā, so šādu atrakciju labāk nevajg (paiku tīri ok var uzsildīt uz braucot sakarsušā motora). nomazgāties var normālākos bendzīntankos, pilsētās arī tai u-bāņa stacijās dažās bij dušas utml, bet benzīntankos labāk, es neztceros, ka kaut vienā no viņiem par šo prieku būtu maksājis. ā un jā, motoram eļļu visticamākais vajadzēs, ja kārtīgu līkumu metīsiet, so noskaidrojiet, kādu tai īrētā mašīnā iekšā jālej:)
guud lak:)

Atbildēt