pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 18., 2007 | 11:30 am
posted by: liene in pajautaa

dārgās kulinārās mākslas pratējas un pratēji :))),

jautājums ir sekojošs - lai kādai masai palīdzētu sabiezēt mēdz lietot:

a)želatīnu [bet tas taisa želeju un tāpēc nav vēlams]

b)... [šeit arī jautājums - KAS ir tā otra viela un KUR viņu var dabūt?]


Lielais paldies!


:))

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {40}

Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jul. 18., 2007 - 11:32 am
#

agars. no juuras algjeem gatavots receejosh produkts. veikalaa.

kapeec doma aka tikai sievietes jeedz virtuvee? manupraat pat otraadaak.

Atbildēt | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:37 am
#

piedošan, negribēju nevienu aizvainot.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jul. 18., 2007 - 11:39 am
#

neaizvainoji tak. es tikai pieraadiishu, ka maldies veershities pie dailjaa dzimuma:)) nuu laikam kuums te diezgan sievisjkjis, kas jeedz virtuvee ir maniits, bet taa izkonkureejam:))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:40 am
#

vīrieši ir lieliski pavāri, zinu :)))
uz savas ādas esmu pārbaudījusi :)))))

Atbildēt | Iepriekšējais


Pātaru Ansis

from: [info]kuminjsh
date: Jul. 18., 2007 - 11:44 am
#

;))) Nē, nu paļdis, paļdis par komplimentiem;>

Atbildēt | Iepriekšējais


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:38 am
#

bet vispār, agars laikam bija tas, ko domāju :)
paldies :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lepele
date: Jul. 18., 2007 - 11:48 am
#

agars!! gurķu pldījumam?! nu, ja Tev tas brīnums sanāks, uzraksti

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jul. 18., 2007 - 11:49 am
#

probleemas jautaajumaa nezinajau kas tiek gatavots, sapratu ka alternativa zhelatinam vajadziga, bet izradas ka ciete shaja gadijumaa...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:54 am
#

vajag kko, kas sacietē bez karsēšanas, tā ka kartupeļu ciete, piemēram, arī ir garām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lapsa
date: Jul. 18., 2007 - 12:10 pm
#

olbaltums?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 12:42 pm
#

paskaidrosi, kādā veidā?

nudien nesapratu, kā olbaltums te spēj palīdzēt.

Atbildēt | Iepriekšējais


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:50 am
#

noteikti beigās noziņošu, ar ko šis šovs beigsies.
palasiju netā aprakstu un man arī sāk likties, ka nebūs īstais. :

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ieteikums

from: [info]lepele
date: Jul. 18., 2007 - 12:13 pm
#

visādām majonēzēm un jogurtiem kā biezinātāju izmanto 2 vielas - to pašu cieti un E415 jeb guārsveķus,bet to savukārt nopirkt veikalā nevar. un ciete bez karsēšanas neko nedod, tā ka šie varianti nederēs. es jau ieteiktu nopirkt kādu no krēmveidīgajiem "sieriem", piemēram, Filadelfijas vai Ramas, un tad varētu būt gan biezi, gan garšīgi!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

Re: ieteikums

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 12:44 pm
#

kkā tā mēģināšu. ceru, ka sanāks :)

Atbildēt | Iepriekšējais