pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 18., 2007 | 11:30 am
posted by: liene in pajautaa

dārgās kulinārās mākslas pratējas un pratēji :))),

jautājums ir sekojošs - lai kādai masai palīdzētu sabiezēt mēdz lietot:

a)želatīnu [bet tas taisa želeju un tāpēc nav vēlams]

b)... [šeit arī jautājums - KAS ir tā otra viela un KUR viņu var dabūt?]


Lielais paldies!


:))

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {40}

Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:50 am
#

noteikti beigās noziņošu, ar ko šis šovs beigsies.
palasiju netā aprakstu un man arī sāk likties, ka nebūs īstais. :

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ieteikums

from: [info]lepele
date: Jul. 18., 2007 - 12:13 pm
#

visādām majonēzēm un jogurtiem kā biezinātāju izmanto 2 vielas - to pašu cieti un E415 jeb guārsveķus,bet to savukārt nopirkt veikalā nevar. un ciete bez karsēšanas neko nedod, tā ka šie varianti nederēs. es jau ieteiktu nopirkt kādu no krēmveidīgajiem "sieriem", piemēram, Filadelfijas vai Ramas, un tad varētu būt gan biezi, gan garšīgi!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

Re: ieteikums

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 12:44 pm
#

kkā tā mēģināšu. ceru, ka sanāks :)

Atbildēt | Iepriekšējais