pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 18., 2007 | 11:30 am
posted by: liene in pajautaa

dārgās kulinārās mākslas pratējas un pratēji :))),

jautājums ir sekojošs - lai kādai masai palīdzētu sabiezēt mēdz lietot:

a)želatīnu [bet tas taisa želeju un tāpēc nav vēlams]

b)... [šeit arī jautājums - KAS ir tā otra viela un KUR viņu var dabūt?]


Lielais paldies!


:))

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {40}

Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jul. 18., 2007 - 11:49 am
#

probleemas jautaajumaa nezinajau kas tiek gatavots, sapratu ka alternativa zhelatinam vajadziga, bet izradas ka ciete shaja gadijumaa...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:54 am
#

vajag kko, kas sacietē bez karsēšanas, tā ka kartupeļu ciete, piemēram, arī ir garām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lapsa
date: Jul. 18., 2007 - 12:10 pm
#

olbaltums?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 12:42 pm
#

paskaidrosi, kādā veidā?

nudien nesapratu, kā olbaltums te spēj palīdzēt.

Atbildēt | Iepriekšējais