nav taisnība. vism kas attiecas uz olas baltumu. par saldo krējumu gan taisnība. cukuru beigās bērt neiesaka jo tas nepaspēj izšķīst iekš to masu. un ja ir k-kas dikt smalks jātais, tad tas var patraucēt un vēl saldajam krējumam citronskābi bērt??? tas uz olām attiecas.
from:
twiggi
date: Jul. 13., 2007 - 04:43 pm
#
Atbildēt
from:
malfor
date: Jul. 13., 2007 - 04:44 pm
#
Atbildēt
from:
apjukums
date: Jul. 13., 2007 - 04:45 pm
#
tā man māmiņa mācīja.
Atbildēt | Diskusija
from:
gary_crant
date: Jul. 13., 2007 - 04:49 pm
#
tātad uzputot izdosies arī bez cukura, cik sapratu
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
apjukums
date: Jul. 13., 2007 - 04:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
iekodeets
date: Jul. 13., 2007 - 05:32 pm
#
vism kas attiecas uz olas baltumu.
par saldo krējumu gan taisnība.
cukuru beigās bērt neiesaka jo tas nepaspēj izšķīst iekš to masu. un ja ir k-kas dikt smalks jātais, tad tas var patraucēt un vēl saldajam krējumam citronskābi bērt??? tas uz olām attiecas.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
daarta
date: Jul. 13., 2007 - 08:31 pm
#
Atbildēt