pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 13., 2007 | 04:41 pm
posted by: gary_crant in pajautaa

vai saldajam krējumam, lai saputotu, obligāti jāber klāt cukurs? un olas baltumam?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]twiggi
date: Jul. 13., 2007 - 04:43 pm
#

nē, nav obligāti, manuprāt, kad pieber cukuru, saldais krējums kļūst vēl grūtāk saputojams

Atbildēt


...

from: [info]malfor
date: Jul. 13., 2007 - 04:44 pm
#

neber neko

Atbildēt


apjukums

from: [info]apjukums
date: Jul. 13., 2007 - 04:45 pm
#

piemet ko skābu, piem., bišķi citrona sulas, tad ātrāk uzputosies. un cukuru tikai pašās beigās, kad jau gandrīz gatavs.
tā man māmiņa mācīja.

Atbildēt | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Jul. 13., 2007 - 04:49 pm
#

ō, paldies, par skābumu nebiju dzirdējusi!
tātad uzputot izdosies arī bez cukura, cik sapratu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


apjukums

from: [info]apjukums
date: Jul. 13., 2007 - 04:51 pm
#

japp, cukurs putošanas īpašības nekādi neietekmē ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


wasted paint

from: [info]iekodeets
date: Jul. 13., 2007 - 05:32 pm
#

nav taisnība.
vism kas attiecas uz olas baltumu.
par saldo krējumu gan taisnība.
cukuru beigās bērt neiesaka jo tas nepaspēj izšķīst iekš to masu. un ja ir k-kas dikt smalks jātais, tad tas var patraucēt un vēl saldajam krējumam citronskābi bērt??? tas uz olām attiecas.

Atbildēt | Iepriekšējais


cugu

from: [info]daarta
date: Jul. 13., 2007 - 08:31 pm
#

olas baltumam obligāti sāli vajag klāt

Atbildēt