pajautaa

taa...

« previous entry | next entry »
Jan. 12., 2007 | 08:37 am
posted by: papalisij in pajautaa

.. saprotu, ka daudziem liktos jeedziigaak, ja es mekleetu pac.. k kur.. globaalajaa tiimeklii..
.. tak... jautaajums..

... Kaa Pagatavot Lazanju??..
.. receptre buutu vaidziiga??..

.. paldiess jau iepriexsh..:)

.. ij.. jauku dienu..:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

Lacy F

from: [info]panacea
date: Jan. 12., 2007 - 01:15 pm
#

es ārkārtīgi atvainojos, ne par tēmu, bet... nu kā var zināt cik daudz ko vajag? var kādu burkānu = tas ir cik?? un sacep - ok, kamēr sīpols ir brūns bet kā ir ar burkānu? un cik daudz garšvielas, un cik daudz tos tomātus???

es jau saprotu, ka visas tās receptes ir šitādas un tieši tamdēļ manas kulinārās spējas ir 0, bet nu tomēr - a kā tāds cilvēks, kā es, kas vienīgo ko māk i izvārīt makarōnus, var zināt CIK to visu vaig? visdrausmīgākais man liekas - pielikt uz aci vai uz sajūtu. bet man tādas nav!!! (nu acs ir, bet netrennēta šajā jomā) :s

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Jan. 13., 2007 - 12:07 pm
#

divus vidējus sīpolus, vienu burkānu, piemēram, uz apm. 300 g maltās gaļas. sīpoli un burkāni cepas aptuveni vienādu laiku, līdz ar to būs gatavs sīpols, arī burkāni būs ok (galvenais tikai nepiededzināt) :)

konservētus tomātus liek klāt kad gaļa un sīpoli jau samaisīti - jāskatās, lai nepludo pārāk. kkā tā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Lacy F

from: [info]panacea
date: Jan. 13., 2007 - 05:10 pm
#

nu liels paldiesss! tagad jau tā bilde top skaidrāka!

(un tomēr es nesaprotu, kamdēļ receptes navar taisīt tāpat kā laboratorijas darbu aprakstus ķīmijā - tajaos ir precīzi svari, tilpumi, gatavošanas laiks, tempračura un trauki. :S)

Atbildēt | Iepriekšējais