pajautaa

« previous entry | next entry »
Dec. 10., 2006 | 12:06 pm
posted by: kreiza in pajautaa

Tagad TV reklamē svarus, kas, ja cilvēks zaudējis svaru, parāda, vai tā ir muskuļu, vai tauku masa. Kā to var noteikt- pēdas paliek taukainākas vai muskuļainākas, un svari to sajūt? :D

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

In the mind of genius

from: [info]genius
date: Dec. 10., 2006 - 12:24 pm
#

Varētu būt tā, ka darbojas uz līdzīga principa kā tauku mērītājs. Ir tie ūber digitālie tauku mērītāji, kuri nosaka tauku procentu un viss, kas ir jāizdara ir tikai jātur rokās. Ideja tāda, ka strāva iziet cauri un kaut kas tiek analizēts. Varētu būt tā, ka šis darbojas pēc līdzīga principa, tikai šoreiz tas tauku mērītājs ir iebūvēts svaros un mēra tauku procentu, kad esi uzkāpis uz svariem. Tomēr, es uzskatu, ka tāda tipa mērījumi nav īsti objektīvi. Es tomēr atbalstu 7 punktu tauku procentu mērīšanas metodi.

Atbildēt | Diskusija


kreiza

from: [info]kreiza
date: Dec. 10., 2006 - 12:29 pm
#

Un kas tā par 7 punktu metodi? :)

Atbildēt | Iepriekšējais


crescendo

from: [info]crescendo
date: Dec. 10., 2006 - 06:12 pm
#

This appliance gives you the distribution of body fat mass and lean mass through the emission of a low intensity electric current entirely without risk for the user.
This current, transmitted from one foot to the other, is conducted by the water mass mostly present in the lean mass (muscles, water, skeleton, organs, blood). The current comes up against difficulty when trying to pass through fat. This body resistance, known as bio-electric impedance, varies according to the user's sex, age and height and from this the lean mass, fat mass and their respective limits can be determined.
(c) tefal.com

Atbildēt


morphine

from: [info]morphine
date: Dec. 10., 2006 - 09:43 pm
#

IMHO - tas viss ir bullshit.

Atbildēt


wenija

from: [info]wenija
date: Dec. 11., 2006 - 07:15 am
#

jebkurā gad. vismaz var redzēt, kā mainās..

Atbildēt