pajautaa

LKA

« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2006 | 10:28 pm
mood: confused confused
posted by: alnis in pajautaa

Vai kādam ir pieejama informācija par to, ko LKA piedāvās saviem jaunajiem bakalaura programmas mākslās studentiem? Mājaslapā kaut kā neatradu atbildi uz šo jautājumu.

Mani īpaši interesē : Kultūras teorija un vadībzinība
Audiovizuālā kultūra

+ Jūsu atsauksmes par šo akadēmiju, lūdzu. Vai ir grūti iestāties? Kādai jābūt vidējajai atzīmei uz atestāta, lai būtu pamatotas cerības tikt iekšā, tur, kur art is everywhere...?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

h2o roze

from: [info]udensroze
date: Okt. 29., 2006 - 11:07 pm
#

piezvani. atsauksmes - atkarigs no taa ko dziivee gribi ar studijaam panaakt vai kaapec vispaar gribi studeet

Atbildēt


porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Okt. 29., 2006 - 11:21 pm
#

nu, kultūras teorija un vadībzinība ir katru gadu, audiovizuālā kultūra būs pēc gadiem trīs, nākošgad uzņem sks spānija un lielbritānija, šķiet arī aktierus un horeogrāfus. iespējams piedāvās arī ko pilnīgi jaunu.
es teiktu - mēģini.
vispār jau labāk aizej uz turieni pie studijtantes parunāties vai paroc mājaslapā konkursa statistiku. tur tad ar gan jau kādu studentu redzēsi, kuram ko uzjautāt

Atbildēt


būs savādāk

from: [info]illegal
date: Okt. 30., 2006 - 12:13 pm
#

tas ir kultūras augstskola vai kristīgā akadēmija??

Atbildēt | Diskusija


from: [info]merrick
date: Okt. 30., 2006 - 05:06 pm
#

Latvijas Kultūras akdēmija.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]merrick
date: Okt. 30., 2006 - 05:06 pm
#

Ja tev ir tuvas visas vēstures izpausmes, vēlies lasīt 250 grāmatas obligātajā literatūrā tikai vienā priekšmetā + vēlies mācīties pēc ļoti nemodernām metodēm- tad uz priekšu. No mana veidokļa- labāk atrodi kādu modernāku augstskolu. + vīriešu akadēmijā gandrīz nav. Ja ir, tie studē aktieros. Pārsvarā ir meitenes, kas 95 % gadījumu izskatās kā topošās bibliotekāres. Reāli augstskola sola milzīgas darba iespējas, bet tas viss ir blefs.
Info- vidējo atzīmi neskatās. Skatās CE rezultātus + domraksta atzīmi vai kādu citu akadēmijas testu, kas nu tur būs. Bet vidējo nevajag. ja gribi tikt budžetā, neticu, ka tiksi, ja tev valodā un svešvalodā būs zemāk par B līmeni. Ja gribi tikt vispār, tad gan jau vēl C derēs. Bet vietas tur ir maz un konkurss liels. Es gan ļoti iesaku apdomāties- vai gribi atteikties no privātās dzīves un studēt kaut ko tik bezjēdzīgu, ar ko nākotnē tev nav dižu perspektīvu.

Atbildēt