pajautaa

LKA

« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2006 | 10:28 pm
mood: confused confused
posted by: alnis in pajautaa

Vai kādam ir pieejama informācija par to, ko LKA piedāvās saviem jaunajiem bakalaura programmas mākslās studentiem? Mājaslapā kaut kā neatradu atbildi uz šo jautājumu.

Mani īpaši interesē : Kultūras teorija un vadībzinība
Audiovizuālā kultūra

+ Jūsu atsauksmes par šo akadēmiju, lūdzu. Vai ir grūti iestāties? Kādai jābūt vidējajai atzīmei uz atestāta, lai būtu pamatotas cerības tikt iekšā, tur, kur art is everywhere...?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]merrick
date: Okt. 30., 2006 - 05:06 pm
#

Ja tev ir tuvas visas vēstures izpausmes, vēlies lasīt 250 grāmatas obligātajā literatūrā tikai vienā priekšmetā + vēlies mācīties pēc ļoti nemodernām metodēm- tad uz priekšu. No mana veidokļa- labāk atrodi kādu modernāku augstskolu. + vīriešu akadēmijā gandrīz nav. Ja ir, tie studē aktieros. Pārsvarā ir meitenes, kas 95 % gadījumu izskatās kā topošās bibliotekāres. Reāli augstskola sola milzīgas darba iespējas, bet tas viss ir blefs.
Info- vidējo atzīmi neskatās. Skatās CE rezultātus + domraksta atzīmi vai kādu citu akadēmijas testu, kas nu tur būs. Bet vidējo nevajag. ja gribi tikt budžetā, neticu, ka tiksi, ja tev valodā un svešvalodā būs zemāk par B līmeni. Ja gribi tikt vispār, tad gan jau vēl C derēs. Bet vietas tur ir maz un konkurss liels. Es gan ļoti iesaku apdomāties- vai gribi atteikties no privātās dzīves un studēt kaut ko tik bezjēdzīgu, ar ko nākotnē tev nav dižu perspektīvu.

Atbildēt