« previous entry | next entry »
Aug. 9., 2006 | 03:39 pm
posted by: xoox in pajautaa
No dārza dots:
* Ērkšķogas sarkanās
* Ķirši
* Plūmes lielās zilās
* Upenes
Jautājums: vai šīs ogas var izmantot boles pagatavošanai un kā īsti to gatavo? Ko vēl varētu uztaisīt no šīm ogām + alkoholiskie dzērieni (šampis, sidrs...)?
* Ērkšķogas sarkanās
* Ķirši
* Plūmes lielās zilās
* Upenes
Jautājums: vai šīs ogas var izmantot boles pagatavošanai un kā īsti to gatavo? Ko vēl varētu uztaisīt no šīm ogām + alkoholiskie dzērieni (šampis, sidrs...)?
from:
str
date: Aug. 9., 2006 - 04:07 pm
#
upenes- varbūt ja ar smago alko..
plūmes- uzcep kūku:)
ērkšōgas- zaptē...
Atbildēt | Diskusija
from:
str
date: Aug. 9., 2006 - 04:08 pm
#
nu un pa virsu > šampis, martini, un sula- ķiršu, apelsīnu
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
mikstmiesis
date: Aug. 9., 2006 - 04:23 pm
#
Atbildēt
Augļu bole.
from:
valium
date: Aug. 9., 2006 - 04:55 pm
#
4-6 porcijām:
2 apelsīni, 1 citrons, 1-2 bumbieri, 2 persiki, 200 g ķiršu, 2-3 plūmes,, 1l skābāka sarkanvīna, 1/2 kanēļa standziņas, sarīvēta 1/2 apelsīna miziņas, sarīvēta 1/2 citrona miziņas, 1 tējkarote cukura, 1/8 konjaka, 1/4 l sodas ūdens, ledus.
Augļus nomizo un sagriež gabaliņos, ķiršiem izņem kauliņus. Visu liek krūzē vai boles bļodā un pārlej ar sarkanvīnu. Pievieno kanēļa standziņu, aplesīna, citrona miziņas un atstāj vienu stundu. Pēc vēlēšanās pieliek cukuru, pielej konjaku, aplaista ar ledus aukstu sodas ūdeni un ieber ledus gabaliņus.
Atbildēt
from:
tati
date: Aug. 9., 2006 - 05:58 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
xoox
date: Aug. 9., 2006 - 07:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tati
date: Aug. 9., 2006 - 08:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
xoox
date: Aug. 9., 2006 - 08:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tati
date: Aug. 10., 2006 - 01:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
xoox
date: Aug. 10., 2006 - 07:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais