pajautaa

dermatologs

« previous entry | next entry »
Mar. 6., 2021 | 02:24 pm
posted by: ruk in pajautaa

Dārgie Cibiņi, vai varat ieteikt tiešām labu un zinošu dermatologu Rīgā?


visticamāk idejas par to kā tikt galā ar hormonālo akni / stresu

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]lotele
date: Mar. 6., 2021 - 03:40 pm
#

Es biju uz vizīti pie Ilze Jākobsone, dermatoloģe iekš
Lāzerklīnika
Raiņa bulvāris 17- 4, 2.stāvs
Tālrunis: 67 22 00 50
lazerklinika@kolonna.com.
Es jau gadiem cīnos ar hormonālo akni un man nepatīkams paradums kur es knibinu sejas ādu, kad man ir stress. Dzīvoju UK, biju pie dermataloga, bet man bija sajūta, ka viņam īpaši nekas neinteresēja, iedeva vienu krēmu un mazas devas antibiotikas. No antibiotikām labāk 5 mēnešu laikā nepalika, no krēma pēc 3 mēnešiem izveidojās alerģija (un izbalināja man visas spilvendrānas un pidžammas).
Ilze man patika, atbildēja uz maniem jautājumiem, ieteica izmeklējumus un piedāvāja nosūtījumus. Ieteica krēmu un paskaidroja kas tas ir un kā tas jālieto un kā tas darbojas (gadiem cīnos ar akni, tāpēc pati esmu mazliet palasījusi par dermataloģiju, lai ir nojausma). Krēms tiešām palīdz, esmu mazliet arī pamainījusi paradumus sejas kopšanā (nomainīju dažus produktus un dažus produktus lietoju daudz retāk). Vēlāk, pirms atgriezos UK, man bija arī neliela telefona konsultācija ar viņu un ceram tikties nākamreiz, kad būšu Rīgā.
Tā ir mana pieredze.

Atbildēt | Diskusija


ruk

from: [info]ruk
date: Mar. 6., 2021 - 04:12 pm
#

Paldies! paskatīšos.
Man arī jau gadiem ilgi nesanāk tikt galā un esmu vīlusies gana daudzos dermatologos. grūti saņemties uzticēties jaunam. Paldies, ka padalījies ar savu pieredzi

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lotele
date: Mar. 6., 2021 - 04:24 pm
#

Es esmu mazliet samierinājusies ar situāciju kāda viņa ir. Mainu spilvendranas katru otro dienu, sejas dvieļi tiek lietoti vienreiz un tad mazgāti, veļas mīkstinātāju neizmantoju, matus vienmēr cešos atstāt prom no sejas, hormonālo kontracepciju nomainīju pret vara spirāli, labak ir, bet nav tā ka man būtu prieks cik labi āda izskatās. Varbūt kad būšu liela un bagāta varēšu atļauties eko-šmeko ēdienu un paskatīties vai tas palīdz (visādām diētām esmu devusi laiku paskatīties vai paliek labāk, diemžēl nepaliek).

Atbildēt | Iepriekšējais


aai

from: [info]aai
date: Mar. 7., 2021 - 03:55 pm
#

Nepersoniskā pieredze - vnk atceros no saviem raw food/vegan laikiem, ka Russell James jeb The Raw Chef dalījās ar savu pieredzi par to, kā, izmainot ēšanas paradumus, tika vaļā no aknes, bet, protams, katra situācija ir savādāka.

Te viņa stāsts: https://therawchef.com/about/

Atbildēt | Iepriekšējais


putns

from: [info]dumshputns
date: Mar. 6., 2021 - 07:31 pm
#

Zinu šo terapeiti, iesaku, viņa pati ar savu veselību ir tikusi galā un izmācījusies palīdzēt citiem: https://linktr.ee/anastasia_nutrition_

Atbildēt