Kafija
« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2020 | 12:51 pm
posted by: kisswithafist in pajautaa
Šobrīd kafiju gatavoju, aplejot krūzītē. Problēma – kafija ir par karstu, lai uzreiz dzertu. Labākie risinājumi problēmas novēršanai, kas neatšķaida kafiju (t.i. piens vai ledus nederēs)? Šķīstošā kafija arī nē. Skatos kafijas aparāta virzienā, bet ļoti negribu ar kapsulām un ļoti negribu maksāt 500 eiro. Ir varianti, vai arī jāsamierinās? Paldies visiem un produktīvu dienu :)
from: polija
date: Jul. 7., 2020 - 02:53 pm
#
visi tie automāti, kannas utt. viss ir forši, BET 1) karstuma problemu jau tas neatrisina - tapat tā kafija IR karsta pēc pagatavošanas; 2) plus vēl kaudze ar traukiem, kas rezultātā jāmazgā/jātīra, vajag vēl skatīties kāds ūdens, vai tiem automātiem trubas neaizkaļķosies, utt.
Plus kādu aplejamo tu lieto? Es dzeru Merild in cup un viņa ir tik smalki samalta, ka nav baigi ilgi jāgaida, gandrīz uzreiz var jau likt kaut ko aukstu klāt. Citas, ko esmu mēģinājusi, šķiet pārāk rupji tomēr samaltas, baigi ilgi jāgaida, kamēr biezumi nosēžas. A ja nesagaida un piegrūž pienu, tad var dzert zupu :D
Atbildēt | Diskusija
from: kisswithafist
date: Jul. 7., 2020 - 03:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais