Jul. 7., 2020 | 02:53 pm
No:: polija

nu es personīgi no "mazākā čakara" viedokļa balsotu par ieteikumiem mēģināt sataisīt ledus kubiņus vajadzīgajā stiprumā. JA vien nedzer baigi auksto, tad ar 3 palieliem klucīšiem pietiek 600-700ml krūzei, lai būtu praktiski uzreiz dzerams (es tējai vnk bieži ledu lieku un arī nemīlu uzreiz karstu).
visi tie automāti, kannas utt. viss ir forši, BET 1) karstuma problemu jau tas neatrisina - tapat tā kafija IR karsta pēc pagatavošanas; 2) plus vēl kaudze ar traukiem, kas rezultātā jāmazgā/jātīra, vajag vēl skatīties kāds ūdens, vai tiem automātiem trubas neaizkaļķosies, utt.
Plus kādu aplejamo tu lieto? Es dzeru Merild in cup un viņa ir tik smalki samalta, ka nav baigi ilgi jāgaida, gandrīz uzreiz var jau likt kaut ko aukstu klāt. Citas, ko esmu mēģinājusi, šķiet pārāk rupji tomēr samaltas, baigi ilgi jāgaida, kamēr biezumi nosēžas. A ja nesagaida un piegrūž pienu, tad var dzert zupu :D

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: