pajautaa

virsmu dezinfekcija

« previous entry | next entry »
Mar. 20., 2020 | 05:42 pm
posted by: _re_ in pajautaa

varbūt kāds ir jau šo izpētījis un var sniegt konkrētu atbildi.

kas no viegli (nosacīti) pieejamajiem sadzīves tīrīšanas līdzekļiem ir derīgs cīņā ar vīrusu uz virsmām? rokturi, ūdens krāni utt
piemēram, seal līdzeklis ar uzrakstu dezinfekcijai ir izpirkts, bet varbūt kāds cits ar mazāk garšīgu nosaukumu ir tikpat derīgs?
visvairāk priecāšos par konkrētu produktu ieteikumiem, bet der arī info, kas tieši jāmeklē sastāvā, lai derētu mērķim. paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {28}

veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Mar. 20., 2020 - 06:55 pm
#

Nav slikti, kas citam nelaime, tas citam laime. Spekulanti uzdarbojas. Cenas, protams, ir nenormālas. Smieklīgākais, ka "piegādes no aprīļa" nozīmē, ka viņi nav sapratuši, ka tūlīt vietējie ražotāji piegrūdīs pilnu tirgu ar šiem līdzekļiem un spekulantu varenā iecere izgāsīsies nemaz nesākusies.

Salīdzinājumam, tā viņu roku līdzekļu cena ir apmēram tāda pati, kā sakarīgam absinintam, kam grādi ir aptuveni līdzīgi :D
https://www.spiritsandwine.lv/lv/absints/

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]polija
date: Mar. 21., 2020 - 04:20 pm
#

lasīju, ka vietējie ražotāji plaņo apgādāt slimnīcas, nevis tautu parastu (ja par LB runa). Ja dzīvotu tuvāk Dobelei, aizbrauktu uz to Seal rūpnīcu rindā pastāvēt pie lodziņa.
tikko redzēju, ka azeta.lv (interneta aptieka) reklamē - mums ir dezinfekcijas līdzekļi. Un piedāvā 75ml iepakojumu pa 6eur. Tā kā nē - šīs cenas vēl NAV kosmoss..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


t

from: [info]tiga
date: Mar. 21., 2020 - 10:57 pm
#

+.
FB nesen kaut kādā grupā redzēju līdzekli, kam vispār nebija sastāvā saprotams, cik un kāds un vai vispār ir alkohols, par lielāku cenu. un vēl vienu, kam alko bija, bet cena arī trīsreiz lielāka par šo.

Atbildēt | Iepriekšējais


veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Mar. 22., 2020 - 02:48 pm
#

Ja produkts ir nepamatoti sadārdzināts vairākas reizes, tad tas jebkurā gadījumā ir ļoti daudz. Jo īpaši tāpēc, ka pašizmaksa ir maza un šis produkts ir relatīvi vienkāršs un tirgū ir vairāki piegādātāji.

Panorāmā teica, ka Sprodrība plāno nodrošināt 50 000 kg dezinfekcijas līdzekļu dienā (!!) sākot no nākošās nedēļas:
https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/19.03.2020-dezinfekcijas-lidzeklus-gatavi-razot-vairak.id182870/

Teica, ka "tirgum", tātad, domāju, ka nonāks arī veikalos. Tikai mirkli pacietības.

Vienalga, vai tas ir slimnīcām vai veikaliem, tas ir ļoti liels apjoms. Un viņi nav vienīgie ražotāji. Domāju, ka satraukumam tiešām nav nekāda pamata. Spirta pietiks visiem un uzjaukt toverī "dezinfekcijas līdzekli" var ļoti daudzi uzņēmumi Latvijā.

Atbildēt | Iepriekšējais