pajautaa

Ginekoloģe/s Rīgā

« previous entry | next entry »
Jan. 6., 2020 | 02:39 pm
posted by: dominika in pajautaa

Sveiki! Lūdzu, iesakiet labu, iejūtīgu ginekoloģi Rīgā, vislabāk tādu, kas spētu skatīt ginekoloģiskas problēmas komplektā ar endokrinoloģiskām. Internetā atrodas info, ka speciālistes šādā ziņā ir dr. Tirāne, dr. Barkāne, dr. Vasaraudze. Varbūt kādai šeit ir atsauksmes no personīgas pieredzes ar viņām? Tirāne esot ļoti šerpa - vai tā tiešām ir? Negribētos arī, lai uzreiz, neuzklausot mani, sāk stāstīt, ka vajag dzemdēt (man ir 35, pati zinu, ka "vajag", bet tas nav tik vienkāršs un ne tikai no manis atkarīgs lēmums). Ā, un homeopātus arī, lūdzu, neieteikt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {33}

pelnufeja

from: [info]pelnufeja
date: Jan. 6., 2020 - 03:14 pm
#

Ja negribi klausīties par grūtniecību, tad iesaku neiet pie Barkānes. Citādi man viņa šķita kompetenta un gana iejūtīga, un arī varēja palīdzēt, bet tomēr "atgādināja", ka man kļūtu labāk, ja es paliktu stāvokli. Man tas šķiet nepieņemami, īpaši, ja esmu konkrēti pateikusi, ka es bērnus negribu un neplānoju. Grūtniecība nav ginekoloģisku problēmu risināšanas metode.

Atbildēt | Diskusija


dominika

from: [info]dominika
date: Jan. 6., 2020 - 03:31 pm
#

Aha, paldies. Jā, mani drusku mulsināja, ka visas dr., par kurām meklēju informāciju, tiek vērtētas kā labas vai sliktas speciālistes lielākoties pēc tā, vai ir palīdzējušas atrisināt hormonu problēmas gadījumos, kas paciente ir vēlējusies "tikt pie bērniņa" (nu labi, varbūt nevajag lasīt cāļa forumus, bet citur info nebija atrodama). It kā vienīgie apstākļi, kādos jārisina ginekoloģiskas problēmas ir tikai tad, ja neiestājas grūtniecība...
Protams, ja ir laba speciāliste, es piecietīšu, ka man teiks par to grūtniecību; man nav principiālu iebildumu pret bērniem, bet es laikam esmu vecmodīga, man liekas, ka bērnus vajag radīt tad, kad abi partneri tam ir daudzmaz gatavi. Turklāt neuzskatu, ka visiem vajag bioloģiskos bērnus, es, piemēram, adopciju arī uzskatu par labu opciju.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]p_petersons
date: Jan. 6., 2020 - 03:50 pm
#

Ginekoloģēm ir mega fetišs uz grūtniecību (jo ar to viņas pelna visvairāk), tik liels, ka viņas piever acis uz to, ka grūtniecība ir pilnīga loterija un kaut kādas ginekoloģiskas problēmas varētu atrisināties vienīgi sagadīšanās pēc, paralēli nogļukojot jau citai organisma sistēmai vai rodoties jaunām ginekoloģiskām problēmām.

Atbildēt | Iepriekšējais


bija

from: [info]temperature
date: Jan. 6., 2020 - 10:27 pm
#

Vasaraudze arī tāda pati - baigi "lien dzemdē", par bērnu taisīšanu vien runā. biju uz vienu konsultāciju, viss cits it kā patika, bet šī (labi gan domātā) attieksme atgrūda.

Atbildēt | Iepriekšējais