pajautaa

Emaljas krūzes

« previous entry | next entry »
Dec. 16., 2019 | 01:42 pm
posted by: atheist in pajautaa

Sveicieni outdoors profiņiem!

Nesen mūsu īpašumā nonāca divas jaukas emaljas krūzītes, kas esot izslavētas kā neaizstājamas pārgājieniem utml. aktivitātēm. Liels un nepatīkami sāpīgs bija pārsteigums, kad pirmajā lietošanas rītā apdedzināju lūpas un nevarēju to slaveno krūzīti noturēt rokās, jo no karstās kafijas tā kļuva nelietojama. Tad nu tagad mokos neziņā - vai nu mums tika uzdāvināti kaut kādi pakaļdarinājumi vai arī vienkārši nesaprotu, kā var slavēt tās krūzes karstiem ēdieniem un dzērieniem, ja tās nav iespējams izmantot, kamēr ēdamas un dzeramais nav pavisam atdzisis kopā ar trauku, kurā tas atrodas?
Priecāšos par paskaidrojumu, ļoti ceru, ka mums tikai tādus "sūdus" uzdāvināja nevis ka tiešām tās krūzes ir bīstamas un "tam tā jābūt".

Paldies!
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

kihelkonna

from: [info]kihelkonna
date: Dec. 16., 2019 - 03:27 pm
#

hm, tu gribēji kaut kādu viedo emaljas krūzi? viņas vienmēr tādas ir bijušas, turklāt viņas var likt uz uguns un viņās var vārīt ūdeni ar spirāli. tava vēlme man šķiet ļoti savāda. uguns, uz kuras var apdedzināties, tev arī liekas pakaļdarinājums?

Atbildēt | Diskusija


Atheiste

from: [info]atheist
date: Dec. 16., 2019 - 03:30 pm
#

Nē, man vairāk interesē, kā var "baudīt karstu dzērienu" no tādas krūzes nenodarot sev miesas bojājumus. Es negribēju nekādu krūzi, tikai gribēu saprast - vai nu es viņu nemāku izmantot vai arī visi pārējie ir dīvaini slavējot to krūzi karstiem dzērieniem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kihelkonna

from: [info]kihelkonna
date: Dec. 16., 2019 - 03:35 pm
#

ap rokturi var kaut ko aptīt, kaut vai paņemt ar piedurkni. man neienāktu prātā šādu krūzi lietot mājās. citur gan var noderēt tieši likšanai uz ugunskura vai vārīšanai ar spirāli. bet kopš mums ir ļoti smalks prīmuss ar komplektu, emaljas krūze stāv nelietota (gadus 10). agrāk gan, turklāt komplektā ar tādu aizmirstu lietu kā sausā spirta tablete.

Atbildēt | Iepriekšējais