pajautaa

Noise Cancelling lielās ausis (austiņas)

« previous entry | next entry »
Nov. 22., 2019 | 01:04 pm
posted by: zuzanna in pajautaa

Black Friday un Cyber Monday ieskaņās - ar kādām ANC austiņām jums ir laba pieredze?
Skatos uz Bose Quite Comfort 35 Wireless II.
Vienlaicīgi domāju, vai labāk tomēr ir ar vadu nevis bezvadu ausis?
Ja bezvadu, tad cik ir pieklājīgs atskaņošanas laiks no vienas akumlatora uzlādes?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

viestards

from: [info]viestards
date: Nov. 22., 2019 - 04:22 pm
#

Tieši to pašu patreiz skatos, bet es skatos uz Sony WH-1000XM3 amazon.de pa 275. Neesmu redzējis jaunos modeļus ar vadiem, droši vien tāpēc, ka tāpat jāliek baterijas.
Ja patīk in-ear, tad citi dzied slavas dziesmas airpods pro, pats neesmu mēģinājis.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]zuzanna
date: Nov. 22., 2019 - 05:36 pm
#

Wow - paldies par norādi uz konkrēto Sony modeli.
In-ear ikdienas darīšanām ir ierasts, bet es esmu iedomājusies, ka ausi aptverošās austiņas manu dzīves kvalitāti uzlabos par 1000%, lol.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]p_petersons
date: Nov. 22., 2019 - 04:39 pm
#

Ar vadu - augstāka skaņas kvalitāte. Ja neesi audiogalva, kas klausās FLAC un WAV, ļoti iespējams, ka nemanīsi atšķirību.
Bezvadu - ērtāk, bet, ja ērtība ir primāra, tad austiņas ir jāmēra, jo neviens nesaka, ka tev ir tādas ausis, kādām austiņas tika taisītas. Vēl var gadīties kaut kādas dīvainas balansēšanas problēmas, kur viena puse austiņu ir smagāka, jo tur ir baterija. U.tml. stulbības mēdz gadīties austiņu dizainos. Tas gan, visticamāk, nenotiks Tevis izvēlētajā cenu grupā. Cilvēki klasiski rīkojas tā, ka aiziet uz, piemēram, Elkoru piemērīt austiņas un tad pērk lētāk internetā, ko es arī iesaku.

Par noise-cancellation. Nu, noisu labi cancelē fiziska ausu aizklāšana. Bet specifiski noise-cancelling austiņas darbojas nevis ar maģiju, bet nospiež apkārtējās skaņas ar nedzirdamas frekvences zumzēšanu. Viss ir brīnumjauki līdz brīdim, kad tas randomā kļūst par dzirdamu frekvenci vai vēl kaut kā ietekmē jūtīgu cilvēku ausis. Tas ir lasīts komentāros un mani aizbiedēja no noise-cancelling austiņām.

Veiksmes pirkšanā!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]zuzanna
date: Nov. 22., 2019 - 05:33 pm
#

Paldies par komentāru un apstiprinājumu manam domas gājienam. No izmēģinātajām ausīm vislielāko iespaidu ir atstājušas tieši Bose, bet dažreiz es domāju - bet varbūt pamēģināt arī Sony par 150?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


viestards

from: [info]viestards
date: Nov. 22., 2019 - 05:55 pm
#

Domā Sony ch700n? Es sony centrā paskatījos, man kaut kā nelikās tik ērtas kā dārgās.
Bet rekur vācu amazonā var dabūt lētāk https://www.amazon.de/dp/B078VGQCZ4/ref=sr_1_3?keywords=sony+ch700n&qid=1574437977&smid=A3JWKAKR8XB7XF&sr=8-3

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]zuzanna
date: Nov. 22., 2019 - 06:18 pm
#

Domāju šīs:

https://www.currys.ie/ieen/audio-and-headphones/headphones/headphones/sony-extra-bass-wh-xb900n-wireless-bluetooth-noise-cancelling-headphones-blue-10195297-pdt.html

Protams, ka šīs nav tik labi nostrādātas kā Bose, bet nu ieteikums par piemērīšanu veikalā ir vietā.

Atbildēt | Iepriekšējais


Kuģis

from: [info]kugis
date: Nov. 22., 2019 - 06:54 pm
#

Pirms laika mocījos ar izvēli starp minētajiem Bose un Sony.
Subjektīv,i Sony bija ērtāki un arī noise cancelling salīdzinot ar Bose, ir labāks.
Apstājos pie Sennheiser 4.50 btnc - skaņa ir salīdzināma, taču ne tik izcila kā Sony un Bose. Tomēr cena ir gandrīz 2x mazāka. Gandrīz gads apkārt - tik cik man vajag, lai klausītos Spotify premium vai kādu MP3, ideāli.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]zuzanna
date: Nov. 22., 2019 - 07:08 pm
#

Tad saki, ka Sennheiser 4.50 btnc ir labs ieguldījums. Paldies, ka padalījies!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]zuzanna
date: Nov. 26., 2019 - 08:33 am
#

Paldies, ka pievērsi manu uzmanību Sennheiser - pirms tam kaut kā biju to norakstījusi to kā skaņas profesionāļu brendu. Veikalā pielaikoju4.50 btnc un sapratu, ka man milža ausis un konkrētās austiņas spieda. Un tā kā veikalā bija labs dīls uz Sennheiser PXC 550, tad tagad draudzējos ar Sennheiser. Noise cancelling ir patīkams, bet nav tik spēcīgs kā Bose QC 35, bet skaņa mūzikai un podcastiem ir ļoti laba.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]hessin
date: Nov. 22., 2019 - 08:45 pm
#

Man ir Bose QC35 vecāks modelis, pilnīgi apmierina.
Pamatā lietoju ar vadu, jo ar vadu visām ierīcēm skaņa labāka, nekā ar bluetooth.
Noise cancelling labi noder lidojot, šķiet, ka pēc lidojumiem nav vairs tāds tizls nogurums. Birojā un citur - atkarīgs no situācijas, bet dažreiz palīdz atslēgties no apkārtnes. Pārsvarā lietoju bez NC, jo spilventiņi arī pietiekami izolē.
Tikai pēc 2 gadu lietošanas ausu spilventiņiem pārklājums sāka plēksnēt nost, bet Bose detaļas atsevišķi arī pārdod, nopirku jaunus.
Nav bijusi pieredze ar citām tādas pašas klases austiņām.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]zuzanna
date: Nov. 22., 2019 - 09:02 pm
#

Paldies, ka uzrakstīji. Arī draugu lokā QC 35 lietotāji tikai to labāko par šīm austiņām saka.
Es tieši lidošanas un ikdienas nīkšanas vilcienā 2x1h stunda dienā dēļ gribu sev uzdāvināt Ziemassvētkos NC austiņas. Man liekas, ka tas varētu ilgtermiņā atmaksāties.

Atbildēt | Iepriekšējais


Lacy F

from: [info]panacea
date: Nov. 27., 2019 - 12:55 am
#

Ja vēl ir aktuāli - man agrāk bija bose qc15, kas bija ok bet tomēr baigi lielas un tieši ceļošanai neērtas. Lidmašīnā aizņem pusi rokas bagāžas. Tagad man ir bose qc20 un aleluja - izcilība. Skaņu slāpē lieliski, visur var paņemt līdzi un pie sāpēm, ja trokšņainā vietā sanāk nakšņot, tad var arī gulēt ar viņām pa nakti. Vienīgais kas nepatīk ir tas, ka ieslēdzot tikai anc bez mūzikas var dzirdēt ļoti klusu white noise. Parasti pēc kāda laika vairs nedzirdu, bet patiktu labāk, ja nebūtu vispār.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]zuzanna
date: Nov. 27., 2019 - 09:48 am
#

Paldies, ka uzrakstīji. Es jau paguvu iegādāties Sennheiser PXC 550. Par to white noise - man liekas, ka tas kaut kādā mērā ir visām ANC ausīm. Es vēl te eksperimentēju, ar kuru ANC līmeni ir pietiekami ikdienas komfortam un brīžiem liekas, ka arī labi pieguļošie spilventiņi fiziski izolē labu daudzumu trokšņu.

Atbildēt | Iepriekšējais