pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 7., 2006 | 04:49 pm
posted by: kleera in pajautaa

Kur bez Kebabs Fix un Pittainn var normālus kebabus paēst?! Mikrorajonam nav nozīmes:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

sirdnA

from: [info]sirdna
date: Mar. 7., 2006 - 04:51 pm
#

Frankfurtē pie Mainas bija tīri tā neko.

Atbildēt | Diskusija


pata

from: [info]pata
date: Mar. 7., 2006 - 04:59 pm
#

:DDDDD

Atbildēt | Iepriekšējais


zhuu

from: [info]rikella
date: Mar. 8., 2006 - 09:04 am
#

gribēju ko līdzīgu ieteikt par Berlīni :))) jo LV jau nau labi kebabi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


E.

from: [info]kleera
date: Mar. 8., 2006 - 09:29 am
#

Tas gan tiesa. Latvieši nerubī..

Atbildēt | Iepriekšējais


Fxp

from: [info]fxp
date: Mar. 7., 2006 - 04:55 pm
#

Vislabāk taisīt mājās, lētāk un garšīgāk.

Atbildēt | Diskusija


Flēra

from: [info]fleur
date: Mar. 7., 2006 - 05:35 pm
#

kaa to dara?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Fxp

from: [info]fxp
date: Mar. 8., 2006 - 09:29 am
#

Uzjautā [info]semiole, viņas gatavotos tiesāju :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


semiole

from: [info]semiole
date: Mar. 8., 2006 - 09:40 am
#

atbildu:)

ņemam lavašu, pārgriežam uz pusēm - iznāk no viena lavaša divi kebabi:)
ieziež pusi lavaša ar majonēzi (sulīgumam), ber virsū smalki sagrieztu kāpostu (var sarkano, tad smukāk), liek siltu vistas girosu (vai citu gardu gaļu), tomātus sagrieztus, marinētus gurķus, kas grib, var pielikt arī čilli, sēnes utt:) visu, kas ienāk prātā un kebabēstuvēs ir redzēts;)
pa virsu tam visam uzliek kādu mērci - es parasti izmantoju saldskābo ķīnas mērci.
tad to visu ietin, es parasti vēl ietinu visu follijā un uzsildu.

ēšana gan ir ķēpīga, jo tas kebabs ir milzīgs;)
jācer, ka kaut ko sapratāt - galvenais ir eksperimentēt ar redzētajām sastāvdaļām, ko izmanto kebabnīcā;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


E.

from: [info]kleera
date: Mar. 8., 2006 - 10:27 am
#

Izklausās pēc fantastikas... :)))) Ņammmmm :D paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


Tepiķu Andrievs

from: [info]mazheks
date: Mar. 7., 2006 - 05:52 pm
#

riktīgi labi ir Hot Kebab pagatavotie kebabi - atrodas Līvu laukumā gandrīz pretīm slidotavai. ja nav kritusies kvalitāte, tad agrāk tur bija ļoti baudāms ēdiens, plus viņi strādā 24h

Atbildēt | Diskusija


E.

from: [info]kleera
date: Mar. 8., 2006 - 09:30 am
#

O! Paldies. Tādu gan nezināju

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]kangaroo
date: Mar. 8., 2006 - 08:54 pm
#

Šito pašu gribēju ieteikt. Plus "Kad es biju Antālijā" Rātslaukumā...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


E.

from: [info]kleera
date: Mar. 9., 2006 - 09:32 am
#

Sen laikam nav pa Vecrīgu staigāts, man acis lielas par visiem šitiem nosaukumiem.. Pāāldies kebabnieki! ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Mar. 7., 2006 - 08:00 pm
#

ou - ja rajonam nav noziimes, varu Minsteree vienu vietinju ieteikt - excelenti - mjamm :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]kangaroo
date: Mar. 8., 2006 - 08:55 pm
#

Nezinu par Minsteri, bet Briselē pie Blūmfonteina ir labu labā izvēle. Tur vēl arī vesela rinda grieķu pitenīcu...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Mar. 8., 2006 - 09:05 pm
#

domaaju, ka taadu ieteiceeju, kaa mees netruuks, jo normaalu kebabu LV mekleet ir veel gruutaak, kaa adatu siena gubaa :)

/p.s. offt: dikti tomeer interesee - varbuut vari paliidzeet...
no: http://klab.lv/community/pajautaa/1024182.html /

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kangaroo
date: Mar. 8., 2006 - 09:26 pm
#

ir

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Mar. 8., 2006 - 09:28 pm
#

mca - paldies :)

Atbildēt | Iepriekšējais