ņemam lavašu, pārgriežam uz pusēm - iznāk no viena lavaša divi kebabi:) ieziež pusi lavaša ar majonēzi (sulīgumam), ber virsū smalki sagrieztu kāpostu (var sarkano, tad smukāk), liek siltu vistas girosu (vai citu gardu gaļu), tomātus sagrieztus, marinētus gurķus, kas grib, var pielikt arī čilli, sēnes utt:) visu, kas ienāk prātā un kebabēstuvēs ir redzēts;) pa virsu tam visam uzliek kādu mērci - es parasti izmantoju saldskābo ķīnas mērci. tad to visu ietin, es parasti vēl ietinu visu follijā un uzsildu.
ēšana gan ir ķēpīga, jo tas kebabs ir milzīgs;) jācer, ka kaut ko sapratāt - galvenais ir eksperimentēt ar redzētajām sastāvdaļām, ko izmanto kebabnīcā;)
from: fxp
date: Mar. 8., 2006 - 09:29 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: semiole
date: Mar. 8., 2006 - 09:40 am
#
ņemam lavašu, pārgriežam uz pusēm - iznāk no viena lavaša divi kebabi:)
ieziež pusi lavaša ar majonēzi (sulīgumam), ber virsū smalki sagrieztu kāpostu (var sarkano, tad smukāk), liek siltu vistas girosu (vai citu gardu gaļu), tomātus sagrieztus, marinētus gurķus, kas grib, var pielikt arī čilli, sēnes utt:) visu, kas ienāk prātā un kebabēstuvēs ir redzēts;)
pa virsu tam visam uzliek kādu mērci - es parasti izmantoju saldskābo ķīnas mērci.
tad to visu ietin, es parasti vēl ietinu visu follijā un uzsildu.
ēšana gan ir ķēpīga, jo tas kebabs ir milzīgs;)
jācer, ka kaut ko sapratāt - galvenais ir eksperimentēt ar redzētajām sastāvdaļām, ko izmanto kebabnīcā;)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kleera
date: Mar. 8., 2006 - 10:27 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais