pajautaa

pieredze

« previous entry | next entry »
Maijs. 21., 2018 | 11:47 pm
posted by: tapetes_puksts in pajautaa

Ko cilvēkiem būtu jāzina par Bulgāriju un ko kā jāuzmanās? Kāda ir mākslas, kultūras dzīve? Kuras ir foršākās pilsētas? Varbūt ir kaut kas nenormāli specifisks un tikai šai valstij piemītošs? Vai šeit ir kāds ar personīgu pieredzi, kurš varētu padalīties? (Man tur būs jādzīvo gadu)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

marmara

from: [info]marmara
date: Maijs. 24., 2018 - 10:25 am
#

Nodzīvoju gadu, cik zinu, pa šiem pāris gadiem jau viss ir mainījies- uz labo pusi, bet man jau tad tur ļoti patika. Ļoti garšīgs ūdens - arī no krāna, siers - sirene - ja ēdienā nav sirene, tas nav bulgāru ēdiens. Diezgan viegla dzīve veģetāriešiem - daudz dažādu dārzeņu ēdienu (pildītas paprikas utt.). Par alu nepiekritīšu iepriekš.komentāram - ir ok, normāls alus. vīns, protams, lētāks. Home made rakija brings the party. Pilsētu tops - Plovdive, Sofija, Varna.
Ko vajag sākt ignorēt mīļā sirdsmiera labad? Atkritumu kalnus. Šis ir tas brīdis, kad labāk vnk skatīties uz citu pusi. Romi tur daudz, bet vnk tapat uz problēmām neuzprasās, liela vēsturiska sāpe pret turkiem (okupācija utt). Čilā var pārvieoties ar vilcieniem. Sofijā sab.transports ir diezgan ok.
P.s. mož kas ir mainījies, bet iepriekš es ļoti apšaubīju, vai viņiem ir gaume :D

Atbildēt | Diskusija


Kathe Kollwitz

from: [info]tapetes_puksts
date: Maijs. 27., 2018 - 09:56 pm
#

forši. paldies, ka padalījies.
Kurā pilsētā tu dzīvoji?

Atbildēt | Iepriekšējais