pajautaa

Auto īre uk

« previous entry | next entry »
Apr. 30., 2018 | 04:54 pm
posted by: begemots in pajautaa

Vai kādam nav pieredze ar UK car rental? Vai ir tādi, kuri neprasa rezervēt no kredītkartes kaudzēm naudas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 30., 2018 - 09:57 pm
#

gadījumā nav tā, ka tie, kuri neprasa rezervēt zolīdu summu, ir shady kantori ar sliktu slavu par visādu piečakarēšanos un naudas izspiešanu pie auto nodošanas? par uk nemāku teikt, tur par auto nomu vienmēr ir rūpējušies citi, bet citviet eiropā, kur pati esmu nomājusi, tas ir tāds rule of thumb.

Atbildēt | Diskusija


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Apr. 30., 2018 - 11:12 pm
#

Nu, rezervēt 1.5k gbp par 5 dienu īri man tomēr liekas bišķin par daudz zolīdi. Pie tam, galvenā problēma ir, ka viņi pieprasa cc obligāti. Debets nederot.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 30., 2018 - 11:42 pm
#

ā nu ir "zolīdi" un ir "traksvai?" :)
zinkā, es paskatījos pirms pāris gadiem portugālē nomātā auto datus, sixtā uz trim dienām ar nomas summu zem simta zolīdā rezervētā summa tomēr arī bija tikai drusku zem štukas. toties cc neviens neprasīja, debets derēja itin labi :) bet, ja atmiņa mani neviļ, tur kaut kas bija ar to, ka par zolīdo summu iepriekš nebrīdina, tikai jau lidostā pie letes.
islandē esam nomājuši no budget, dati ir zuduši, bet tur točno nebija tādas summas, jo mums tolaik tādu vienkārši nebija, to es atcerētos.
vārdsakot zelta vidusceļu noteikti var atrast. ir iemesli izmantot lielos atpazīstamos tīklus, bet iesaku uzmanīties, ja par rezervētajām summām vispār nekā nesaka, tas var uzrasties pašā nepiemērotākajā brīdī.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nebīsties nakts, jo tai ir jau rītausma seglos

from: [info]prtg
date: Maijs. 1., 2018 - 09:43 am
#

Manā pieredzē Budget un Avis no starptautiskajiem ir mazākās virsizmaksas, bet švakākais serviss (var nākties gaidīt rindā, auto nav diezko labā kondīcijā, reizēm salons pavirši iztīrīts), bet baigi dārgi ekstras, piemēram, bērnu sēdeklīši, navigācija, etc. Navigācija pēdējā laikā nāk komplektā, arī to speciāli nepasūtot, ja ir vismaz mazās klases (ne-mikro) auto, bet paļauties uz to, protams, nevar. Šā vai tā, navigācijai izmantoju Waze, vai OSMAnd bezmaksas aplikāciju ar iepriekš ielādētām offline kartēm vietās, kur nav mobilā pārklājuma.
Hertz un Sixt nevainojama kvalitāte, bet dārgāki, ar lielāku apdrošināšanas rezervēšanu.
Europcar bija kaut kas pa vidu.
Un tad ir vietēji, valstīs specifiskie - Maggiore, Alamo, kas ir parasti vislētākie.
Easycar vienmēr ir gribējies pamēģināt, bet kaut kas atturēja, laikam pašam bija pirms nodošanas jāved iztīrīt, un sazin, cik tas maksā, plus tur bija krietni zemāks limits, cik km drīksti dienā vidēji nobraukt bez piemaksāšanas.

Atbildēt | Iepriekšējais