pajautaa

bērnu autokrēsliņš

« previous entry | next entry »
Nov. 20., 2017 | 06:23 pm
posted by: vacatio in pajautaa

interesē adac testi - kas kā.

Pāris dienas jau studēju adac lapu un testus un krēsliņu bodes. mani visādi velk uz vienu konkrētu krēsliņu (kategorija 9-18kg), kurš ir liekams braukšanas virzienā. Zinu, ka pēc visādiem nostāstiem drošāk tomēr ar skatu uz aizmuguri. BEt - manam noskatītaja'm krēsliņam adac testa rezultāti ir labāki kā stipri dārgākiem pret braukšanas virzienā liekamiem. Mēģinu saprast kāpēc tā?
vēl bišķi mulsina, ka tas krēsliņš ir testēts 2013 gadā un pēc tam vairs nē. (kaut gan atkārtoti testē varbūt tikai tad, kad krēsliņam tiek veiktas kādas modifikācijas? nosaukumā kāds burts piemests klāt vai tml.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {54}

scope

from: [info]scope
date: Nov. 21., 2017 - 08:18 am
#

Axkid Minikid, bija iekš B5 Passat universāļa, priekšējā pasažiera vieta tika samazināta līdz minimumam, jo tajā brīdī vēl likām arī nedaudz slīpāk uz priekšu (ar paliktni, jo sākumā vēl puika tik labi nesēdēja).
Tagad iekš Alhambras vietas it kā pietiek, redzēs kā būs, kad būs vēl 2 ERF.

Čakars ir, bet ja atsaites paliek vietā (pie priekšējiem krēsliem), tad jau ir apgūtas iemaņas un uzstādīšana neaizņem daudz laika. Cita lieta, ka tik un tā pārsvarā tas krēsliņš ir mašīnā un ja vien nav baigā nepieciešamība vest lielāku kravu, nost viņu neņemu.
Mums gan ir viens auto.

Tieši iespējamā vietas trūkuma dēļ arī tika izvēlēts muki.lv, jo var piemērīt vēl pims pirkšanas.

Atbildēt | Iepriekšējais