pajautaa

vērtīgāks stikla ezis

« previous entry | next entry »
Okt. 13., 2017 | 11:35 am
posted by: _re_ in pajautaa

varbūt ja pie piektdienas dienas neko pārāk jēdzīgu negribas darīt. vajadzīgas idejas.

kādu dāvanu varētu uzņēmums, svinot savus 25, pasniegt darbiniekiem, kas tajā strādā jau no paša sākuma? piemiņas žesta vērtība apmēram 50€ uz cilvēku.
nozare - ražošana reģionā, saņēmēji vecumā 50+.

pulksteņi ir bijuši.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

from: [info]ninona
date: Okt. 13., 2017 - 04:03 pm
#

Es, protams, tur nestrādāju, bet man besī "stikla eži", pat tad, ja tie ir dārgi. Jebkas, kas stāv plauktiņā (pildspalva, piemiņas monēta utt.), ir garām. Tāteikt - ko dod tepat pieminētais pulkstenis, ja nevar atļauties zobus salabot?
Kā šiem darbiniekiem ir ar "ikdienišķajiem" uzņēmuma piešķirtajiem labumiem? Veselības apdrošināšana, iemaksas pensiju fondā vai uzkrājošā apdrošināšana, daļas uzņēmumā? Tādām lietām ir reāla vērtība, bet neierakstās vienreizējos 50eur.
Tāpat arī novērtētu darba apstākļu uzlabošanu, ja tas ir aktuāli. Tiem, kuri nostrādājuši 25 gadus, ir ap 50 un vairāk gadu, sāk izpausties neergonomiskas darba vides sekas.

Tad jau kaut vai labu konjaku, ja nav nedzērāju. Vismaz kāds prieciņš.

Atbildēt | Diskusija


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Okt. 13., 2017 - 08:22 pm
#

par labu konjaku es arī iedomājos.

darba vide laba, atalgojums normāls, zobus var salabot. :) nav jau tā, ka pirmo reizi ko grib pasniegt bonusā, bet kopā nostrādātos 25 gadus, kas ir daudz, ļoti daudz un viegli jau arī nav vienmēr bijis, gribas 'atzīmēt'.

Atbildēt | Iepriekšējais