pajautaa

biešu sula

« previous entry | next entry »
Jun. 30., 2017 | 03:57 pm
music: Kayhan Kalhor & Shujaat Hussain Khan
posted by: _zeme in pajautaa

kur var iegādāties 100% biešu sulu?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Jun. 30., 2017 - 04:16 pm
#

Veikalā dabīgi produkti, iepretī krišnām. (Ceru, ka jau esi uztrenējies dzerot atšķaidītu, no tīras biešu sulas var palikt ļoti nelabi.)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Jun. 30., 2017 - 04:44 pm
#

Kāpēc kaut kas tāds vispār jādzer? Mazohisms kaut kāds.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ignats

from: [info]_zeme
date: Jun. 30., 2017 - 04:58 pm
#

sajaucot ar citām sulām ir pat ļoti labi. jādzer, jo tur ir daudz dzelzs, bet grauzt gultņus negribas, zobus žēl.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]santech
date: Jun. 30., 2017 - 05:01 pm
#

ar biešu salātiem nepietiek? siļķe kažokā utml.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ignats

from: [info]_zeme
date: Jun. 30., 2017 - 05:15 pm
#

nemaz nepietiek, tad tikai no tā vien jāpārtiek, bet uz to gatavs neesmu, tomēr ļoti garšo ēst :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]santech
date: Jun. 30., 2017 - 05:19 pm
#

nu oki. bet diez kā cilvēki līdz šim ir izdzīvojuši netrekterējot litriem biešu sulas? tak tas nav vienīgais Fe avots, m? Un gultņus jau nav obligāti jāgrauž. Var rīt lodītes kā tabletes. Tikai kaut kāda skābe jāuzdzer, lai kunģī labāk izšķīst.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ignats

from: [info]_zeme
date: Jun. 30., 2017 - 05:26 pm
#

jā, nu Fe ripas arī ir ēstas, biešu sula kā alternatīva, jo tajā ir augsta koncentrācija un nav jāizdzer litrs dienā. bet tāpat jāskatās, kas sanāk lētāk.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kašķīša dzirnaviņas

from: [info]romija
date: Jun. 30., 2017 - 06:20 pm
#

un Fe ripas visiem nemaz neuzsūcas.

Atbildēt | Iepriekšējais


di_wine

from: [info]di_wine
date: Jun. 30., 2017 - 05:21 pm
#

Attiecībā uz dzelzi - var dzert arī granātābolu sulu (garšas gaumes jautājums, protams, šķaidu ar ūdeni 1:3), bet to tad uzmanīgi jāizvēlas, lai nebūtu pārsaldināta ar cukuriem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ignats

from: [info]_zeme
date: Jun. 30., 2017 - 05:35 pm
#

granātāboli un sula ir burvīgi, taču svaigi ir cenā pieejami tikai sezōnas laikā, bet tajās no koncentrātiem, dzelzs un vitamīni ir lielos vilcienos zuduši. sulas versijas, kas nav no koncentrātiem arī ir finansiāli neizdevīgas.
1:3 tāds viegls dzēriens sanāk, man patika 1:1 vai vēl mazāk.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


di_wine

from: [info]di_wine
date: Jun. 30., 2017 - 05:45 pm
#

Lielos vilcienos... :) Ja tiešām ir nopietns dzelzs deficīts (B12), der iziet injekciju kursu, bet tas jau ārsta ziņā. Par bietēm dzirdētas labas atsauksmes!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ignats

from: [info]_zeme
date: Jun. 30., 2017 - 06:04 pm
#

tik nopietns nav, par spēka zudumiem sūdzēties nevar, taču iztrūkst hrōniski visu šo gadsimtu.

Atbildēt | Iepriekšējais


ignats

from: [info]_zeme
date: Jun. 30., 2017 - 04:56 pm
#

ō, padies!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kašķīša dzirnaviņas

from: [info]romija
date: Jun. 30., 2017 - 04:59 pm
#

ja veselības nolūkos, tad vajadzētu tomēr spiest sulu pašam.

Derīgi zināt: biešu sulu ieteicams dzert vakarā pirms gulētiešanas. Ja tomēr izdomājat to lietot dienas laikā, biešu sulu ieteicams dzert tikai pirms ēšanas, jo ieņemta pēc ēšanas tā var pastiprināt rūgšanas procesus kuņģa – zarnu traktā. Lai biešu sula neizraisītu nepatīkamas sajūtas, to pirms lietošanas uz dažām stundām ievieto ledusskapī. Dzerot var atšķaidīt ar ūdeni.

Atvaino, ka ārpus tēmas un jautājuma.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ignats

from: [info]_zeme
date: Jun. 30., 2017 - 05:19 pm
#

pašam nesanāk. paldies par papildinfō, ņemšu vērā! kad agrāk regulāri dzēru jauktu ar ābolu un citām sulām, tad nebija nekādu blakņu nekādās konfigurācijās.

Atbildēt | Iepriekšējais