« previous entry | next entry »
Jun. 8., 2017 | 09:31 am
posted by: komentaarietis in pajautaa

Kā jums šķiet, kāda būtu reakcija cibā, ja kāds ES imigrācijas un iekšlietu politikas kritiķis par visām vārītēm vairākas reizes mēģinātu (zem atslēgas, slepeni) noskaidrot kāda bēgļa/imigranta vai bēgļu aizstāvja identitāti, dzīvesvietu, darbavietu un paziņu loku?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {44}

aņa delovejevna

from: [info]deloveja_kundze
date: Jun. 8., 2017 - 11:22 am
#

''kā allaž'' :) nē, 'draudziņ', es atbildu tieši un konkrēti pēc būtības: mani daudz vairāk uztrauc šie tavi maskētie iznācieni, kur cilvēks, kuram nav neviena paša ieraksta un kura vienīgā funkcija ir komentēt, mēģina uzcelt jezgu no praktiski nekā. kā jau minēju, tu šeit uzvedies kā zaļais cilvēciņš, kā kaut kāds bots, kā kaut kāds, pēc paša domām, dievu sūtīts sargeņģelis - kārtības ieviesējs, kas nāk, lai izglābtu kopienu, pie kuras tu pats nepiederi, vismaz savā šajā izskatā nē. būtu vismaz nācis ar savu oriģinālo lietotājvārdu, tad mēs varētu parunāt. bet šobrīd.. nu, šobrīd tu izskaties pēc izmisīga troļļa, drusku arī pēc stalkera, katrā ziņā ne pēc tāda, ar ko gribētos runāt. nāc ārā pa īstam, bet, ja turpini vēlēties slēpties, tad varbūt labāk velti laiku labdarībai, ir ļoti daudz projektu, kas šobrīd notiek, kuriem noderētu cilvēku ar tavu brīvo laiku un uzņēmību.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komentaarietis
date: Jun. 8., 2017 - 03:01 pm
#

es nelietoju cibu, reizēm lasu, un šoreiz asi reaģēju, jo nevēlos, lai kaitē citam cibiņam. lūdzu, atbildi uz jautājumu, nevis dalies savās emocionālajās spekulācijās par manu personu. vai arī tev situācija liekas ok (kā pati raksti - "uzceļ jezgu no nekā"), un tāpēc tev atliek laiks spekulācijām un emocijām?

Atbildēt | Iepriekšējais