pajautaa

Alga projektu vadītājam

« previous entry | next entry »
Maijs. 8., 2017 | 02:33 pm
posted by: masha_nje_vasha in pajautaa

Sakiet lūdzu, cik vidēji bruto algu saņem pilna laika projektu vadītājs? Saprotu, ka mūsdienās katrs otrais skaitās projektu vadītājs, un, ka tas ir dažādi, bet vismaz kādus aptuvenos skaitļus, lūdzu.
Darbs NVO sektorā. Ja par daudz prasa, tad nemaz neaicina uz interviju, jo to nevar nodrošināt, bet, ja par maz, tad tādu reāli neņem darbā, jo slikti ietekmē pārējos darbiniekus (tas ir reāls piemērs, kur vienā fondā redzēju tā daram) - ko tad rakstīt?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

h2o roze

from: [info]udensroze
date: Maijs. 8., 2017 - 02:46 pm
#

rakstīt intervālu, kur intervāls sastāda ~25% no visas summas. kā apakšējo norādīt summu, par kuru patiesi gribētu strādāt- patiesi esi ar mieru strādāt par vienalga, cik mazu algu?

tavs jautājums un izpēte vairāk ir par NVO sektoru nevis projvadu algām, jo to līmenis ļoti atkarīgs no nozares.

Atbildēt


bobijs varenais šāvējs

from: [info]glam_our
date: Maijs. 8., 2017 - 03:59 pm
#

NVO gan jau viss no projekta atkarīgs. Arī no nozares, protams. Varētu būt, ka patiesība ir kaut kur starp 4 un 6 eur/stundā.

Atbildēt | Diskusija


Andris

from: [info]degeneralis
date: Maijs. 8., 2017 - 04:59 pm
#

Wow. Tas jau tikai nedaudz vairāk, kā ātrās ēdināšanas iestādēs. Nu, vismaz apakšējais cipars.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


bobijs varenais šāvējs

from: [info]glam_our
date: Maijs. 8., 2017 - 07:57 pm
#

Diemžēl jā. Ir lērums valsts iestāžu, kurās prasa maģistra grādu, bet bruto īpaši nepārsniedz 600€

Atbildēt | Iepriekšējais


hilda

from: [info]hilda
date: Maijs. 8., 2017 - 08:39 pm
#

Projekta īstenošanas personālam ir noteiktas maksimālās atalgojuma likmes, kuras katru gadu tiek koriģētas atbilstoši Centrālās Statistikas pārvaldes noteiktajam
patēriņu cenu indeksam. Fondu projektos pieļaujamais attiecināmais projekta personāla atalgojums nedrīkst pārsniegt 7.36 EUR stundā (varbūt šogad drusku par kādu centu kļūdos)+ sociālais nodoklis. Ja projekta vadītājam projektā tiks maksāta lielāka alga, tās būs neattiecināmās izmaksas un NVO nebūs priecīgi maksāt no savas kabatas.
Ja strādā tikai uz projektiem, prātīgām būtu slēgt ar NVO uzņēmuma līgumu par katra konkrētā projekta vadību, objektīvi sarēķinot darba apjomu.
Vispār Latvijā ir kādas, varbūt, 20 NVO, kurām vajadzīgs pastāvīgs pilna laika projektu vadītājs, projekts no projekta pārāk atšķiras, lai varētu visām pusēm izdevīgi noslēgt darba līgumu, tāpēc parasti projektu vadītāji tiek ņemti uz uzņēmuma līgumiem.

Atbildēt | Diskusija


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Maijs. 8., 2017 - 11:18 pm
#

To es nezināju. Ļoti noderīgi, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


hilda

from: [info]hilda
date: Maijs. 9., 2017 - 03:48 pm
#

Lūdzu, ņem pr labu.
Ja, savukārt, vajag sarēķināt, cik prasīt par katra atsevišķa projekta vadību, tad es parasti pieturos pie tā, ka realitātē jabkuram projektam 20% no visa kopējā projekta budžeta (attiecināmās+neattiecināmās) ir administratīvās izmaksas, no kurām vismaz 2/3 ir personāla atalgojums ar visiem nodokļiem.
Ja projekta vadītajs visu dara viens pats, tad viens pats arī šo naudu ir pelnījis, ja ir kāds asistents, vesels bars projekta darba grupas vai citi, tad, loģiski, ka katram pēc nopelniem.

Atbildēt | Iepriekšējais


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Maijs. 8., 2017 - 11:18 pm
#

Paldies visiem!

Atbildēt