pajautaa

dakter aikāsāp!

« previous entry | next entry »
Dec. 28., 2016 | 09:48 pm
posted by: santa_be in pajautaa

Sportošanas laikā sāp vienai pēdai sāns un virspuse. Nu nevis- muskuļi vai kas tāds, bet nu sāp, sāp, nevar īsti nostāvēt sāp. Kā risināt šo problēmu? Iespējams vajadzētu individuāli pielāgotus apavus, vai pēdiņu, bet kurš spēs saprast kas par problēmu un kā to risināt. Ironiski, ka sāpes mainās atkarībā gan no zeķēm kas tiek lietotas sportošanas laikā, gan no apaviem. Piemērotajos apavos sāp vienmēr, bet vans kedās nesāpēja necik, kas ir dīvaini.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

barvins

from: [info]barvins
date: Dec. 29., 2016 - 10:15 am
#

Man bija līdzīga problēma. Atrisināju bez speciālistiem un dārgiem apaviem (bet tas nenozīmē, ka mana problēma ir tāda pati, kā tava problēma, es nudien nemēģinu iestāstīt, ka vēzi jāārstē ar homeopātiju):
1) Sāku skriet sandalēs - citi apavi bija pārāk cieši, pēdas pārkarsa, un tām nebija kur izplesties, kad iesilstot paplašinājās asinsvadi.
2) Piespiedu sevi kontrolēt, kādā leņķī lieku pēdas pret zemi, t.i., novērsu nelāgu paradumu skrienot piezemēties uz papēža vai pēdas ārmalas (tad ir sūdīga amorizācija, pēdas vienkārši atdauza pret zemi).

Atbildēt | Diskusija


Santa

from: [info]santa_be
date: Dec. 29., 2016 - 10:53 am
#

2) to vakar treniņā apzināti darīju, sapratu, ka komfortablāk ja visu lēcienu/kāpienu/dajebko izpilda kāju zemē liekot uz pilnas pēdas. Nekādu puspēdu- šis būs apzināti galvā jāpakontrolē.

Atbildēt | Iepriekšējais