Es laiku pa laikam pērku vidusmēra random cietās desas pastām, sautējumiem un citiem ēdieniem, kur ārzemju receptes prasa specifiskas un dārgas spāņu, itāļu desiņas. Un lielākoties ir labi. Man sāk rasties aizdomas, ka mīts par ļauno slikto desu ir mīts. Pilni lielveikali lielisku desu.
Es pēdējo 2 nedēļu laikā esmu ēdusi 14 dažādas desas, un vienīgās, kas man garšoja, bija Igaunijā ražotās "Moskva". Ir starpība, vai desas termiski apstrādā (pastām, sautējumiem un citiem ēdieniem), vai grauz kopā ar sausiņiem (kad visi tie cūkspeķa treknumi sāk aizvien vairāk traucēt).
from: ttp
date: Jul. 29., 2016 - 01:32 pm
#
Atbildēt
from: zetinja
date: Jul. 29., 2016 - 02:52 pm
#
Mēs šādu produkciju pērkam Jānis Sauka vai Lauku Bauda veikalos.
Atbildēt
from: santa_be
date: Jul. 29., 2016 - 03:01 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: lavendera
date: Jul. 29., 2016 - 03:18 pm
#
Ir starpība, vai desas termiski apstrādā (pastām, sautējumiem un citiem ēdieniem), vai grauz kopā ar sausiņiem (kad visi tie cūkspeķa treknumi sāk aizvien vairāk traucēt).
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zin
date: Jul. 29., 2016 - 05:40 pm
#
ražotājus nepateikšu
Atbildēt
ne gluži cietžāvēta, bet uz to pusi
from: nova
date: Jul. 30., 2016 - 02:18 pm
#
Atbildēt | Diskusija
Re: ne gluži cietžāvēta, bet uz to pusi
from: lavendera
date: Aug. 5., 2016 - 10:35 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais