Es laiku pa laikam pērku vidusmēra random cietās desas pastām, sautējumiem un citiem ēdieniem, kur ārzemju receptes prasa specifiskas un dārgas spāņu, itāļu desiņas. Un lielākoties ir labi. Man sāk rasties aizdomas, ka mīts par ļauno slikto desu ir mīts. Pilni lielveikali lielisku desu.
Es pēdējo 2 nedēļu laikā esmu ēdusi 14 dažādas desas, un vienīgās, kas man garšoja, bija Igaunijā ražotās "Moskva". Ir starpība, vai desas termiski apstrādā (pastām, sautējumiem un citiem ēdieniem), vai grauz kopā ar sausiņiem (kad visi tie cūkspeķa treknumi sāk aizvien vairāk traucēt).
from:
santa_be
date: Jul. 29., 2016 - 03:01 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
lavendera
date: Jul. 29., 2016 - 03:18 pm
#
Ir starpība, vai desas termiski apstrādā (pastām, sautējumiem un citiem ēdieniem), vai grauz kopā ar sausiņiem (kad visi tie cūkspeķa treknumi sāk aizvien vairāk traucēt).
Atbildēt | Iepriekšējais