nekur neskrien ([info]skrejuma) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
Vai jūrasskola ir dabiska? Vai atņemt kaķenei divas dienas vecus kaķēnus, samest spainī un noslīcināt?

KURŠ būs atbildīgs par šis kaķenes, kaķēnu slīcināšanas rezultātā radušajiem vaļējamie, strutojošajiem piena dziedera audzējiem? Laukos tādus neārstē, ļauj lai kaķene pati tiek galā, kaķene mēnešiem dzīvo ar suljojošos audzēju, karstā laikā tajā sametas tārpi, līdz kaķene sāk vemt asinis un nomirst. Vai TAS ir dabiski?

Vai ir dabiski, ja kaķi dzīvo vārtrūmēs, zem miskastēm, kartona kastēs? Vai ir dabiski viņiem mūža vidū nomainīt dīvānu un saimnieku pret lietu, salu, pagrabu & stresa pilnu nāvi, jo viņš ir izmests? TU ZINI, super atbildīgais cilvēk, humānist, CIK kaķus dienā IZMET? Un TU ZINI CIK kaķus izmet & mēs NEKAD par to neuzzināsim?

JO viņi ir piedzimuši nesterilizētām mājas kaķenēm, kurām dzimst vairāki metieni gados un cilvēki ir atraduši pirmās "labās rokas", kas viņus paņem. Kaķenes nesterilizētāji IR atbildīgi par to kur paliek kaķenes bērni, viņi IR atbildīgi par katru kaķenes bērnu, kuru sagaida iemūrēšana, nogriezta aste, salauzta kāja, izmešana mežā, izmešana miskastē, kad ir divas nedēļas vecs.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?