epiks feils ([info]affair) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
bet tev, kā brīvi domājošam jaunietim, nevajadzētu visus tik kategoriski sadalīt divos svaru kausos: tu un tie tur - pārējie. mani absolūti netraucē tava kristietība un pārliecība, kamēr tā netiek visās malās postulēta kā vienīgā tīrā un labā lieta. tas ir gluži kā ar gejiem - arī viņi mani absolūti nemaz netraucē līdz brīdim, kad man sāk bāzties virsū ar nepareiziem piedāvājumiem vai arī bazūnēt visās televīzijās "es esmu gejs - skatieties uz mani!"
esmu pārliecināts, ka tu esi puslīdz sakarīgs čalis, un principā, man prieks par to, ka esi atradis kaut ko, kas tev ir tuvs, bet citiem tā nepārtraukta uzsvēršana agrāk vai vēlāk var piebesīt.
un, ja reiz esi tīrs un zinošs, tad ieturi šo pozīciju līdz galam, nevis sāc dirsties ar mums (nu tipa nosacīto dirsēju un idiotu baru) un nolaisties līdz aprobežotības līmenim.
kas par mani - jā, protams, ka mans komunikācijas veids ar apkārtējo pasauli nezinošiem cilvēkiem var šķist bravūrīgs, dirsīgs un visādi citādi parupjš, bet tas, ka tāds esmu taču nepadara mani par sliktu un aprobežotu cilvēku - katram ir sava taisnība, ne tā?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?