evia vind ([info]evia) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-05-24 22:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Grāmatas, grāmatas!
*8as pasaku grāmatas - sīkāk prasīt e-pastā. Gan latviešu paskas, gan stāsti. Mērķauditorija - sākumskolas audzēkņi.

*Bērnu/pusaudžu grāmatas - Hloja Reibena "Eišes pirmā modes skate"; Eriks Naits "Lesija atgriežas mājās"; Ronalds Dāls "Raganas"; Artēmija Faula grāmatu sērijas 2. un 3. daļa - "Incidents Artikā" un "Mūžības kods"; M.Meipsa-Dodža "Sudraba slidas";Marks Tvens "Toma Sojera un Haklberija Fina piedzīvojumi".

*Romāni -  Takaši Macuoka "Samurajs";Eleonora Portere "Pollianna nu jau liela";Dž. Hūpers "Pēdējais mohikānis";Meiva Binčija "Dzidrais ezers" (2as daļas);Leontīne Beke "Varas upuri" (3 daļas).

*Dzejas, atziņas un īsstāsti - Baltvilks "Cilvēks zirgā";Ārija Elksne - kopotie raksti 1960-1966;Braiens Treisijs "Veiksmes likumi";"Mazā prinča DAO" (atziņas no Eziperī stāsta);"Sudrabbaltas gaismas vārdi" (bildes un piemeklēts citāts);Sabīne Zommerkampa "Saules meklējumos" ("par stilka cilvēkiem un poēzijas varu").

*Mācību grāmatas - Ievads politikā;B.Rolovs - Mazā fizikas vārdnīca (71.gads);A.Kļaviņa - Mājturība, Uzturs;Branka un Krūmiņš - fizika 12.klasei, 1.daļa - elektromagnētiskās svārstības un viļņi;Ceplīši - Latviešu valodas praktiskā gramatika (91.gads);Maruta Kusiņa - Šūna un organisms.

*Pārējais - Teds Dedapuloss "Burvji" (krāsaina un paliela enciklopēdija);Anita Naika "Slinkas meitenes rokasgrāmata";Elma Djugana "Burvju kaķi" (visādi burvju vārdi un rituāli);Vendija Nortkata "Darvina balvas evolūcija darbībā";"Ideju grāmata burziņiem";Brūss Fogls "101 jautājums, ko suns uzdod cilvēkam".

Grāmatas ir dažādos stāvokļos - no pilnīgi jaunām līdz arī tādām ar noplukušiem stūrīšiem vai kādu bērna ķēpu. Par katru grāmatu varu pastāstīt ko vairāk - vaicājiet. Par cenu, protams, vienosimies. Piesakaties kometāros.
 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santa_be
2009-05-24 23:05 (saite)
Vendija Nortkata "Darvina balvas evolūcija darbībā", cik?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evia
2009-05-24 23:06 (saite)
1,50Ls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]red_passion
2009-05-26 11:57 (saite)
Takaši Macuoka "Samurajs" - par cik šī? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evia
2009-05-26 12:19 (saite)
3Ls
vnk galīgi jauna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?