annu ([info]annu) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
Paturpinot jūsu beztēmu, varu piebilst, ka precīzāk būtu atveidot tīri pēc izrunas, respektīvi, latviski tas būtu jāraksta kā "ķipa" vai "tjipa", un ironijas šķipsniņu šai ārkārtīgi tematiskajai diskusijai vēl pievienošu ar faktu, ka tautā esmu pazīstams kā tulks, redaktors, latviešu valodas pasniedzējs, gramatikas nacists, rakstnieks - diletants un citādos veidos latviešu valodas fanāts. Un jā, man ļoti patīk vārds "cipa", un arī krieviski es to rakstu kā "ципа", personiska lietiņa.

Turpinot lielisko diskusiju par manu (un ne tikai manu) šausmīgo valodas kropļošanu, netieku skaidra par to, kas ir sliktāk - aprunāt cilvēka īpatnējo vārdu izmantošanu sociālajā, vēl jo vairāk, bloga vietnē vai arī peispam.. tfu, piemēstuļot cilvēka sludinājumu ar ārpustēmas diskusiju? Respektīvi, vai Tev kā šīs sadaļas kārtībniekam nebūtu jāpastāv pret spamu (piedodiet, mēstulēm) konkrētajā sadaļā? (:

**Un tagad noteikti sekos kāds šausmīgi slikts komentārs/atbilde man vai arī vispār izdzēsts sludinājums un bans cibā? (: **


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?