judging the mice ([info]rasbainieks) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
lūk, ja pati neatceries, cik reizes ko esi likusi, tad varbūt nedzēs tos savus vecos ierakstus, lai tam būtu iespējams izsekot. citādi tu uzvedies kā "kas vainīgs, tas bailīgs", un tāda sausa runa sanāk. neglaimo sev, ka taviem štruntiem kāds īpaši pētīs cenas un taisīs skrīnšotus – tavās interesēs ir godīgi atstāt komūnā visus ierakstus, lai vari bez lamāšanās un kliegšanas pierādīt, ka lūk šo te konkrēto lietu tiešām esi ielikusi "tikai" 3 reizes, nevis kā tos spoguļus, kurus gadiem tirgoji un toč vairāk par 3 reizēm (notirgoji beigās?)
tava ārkārtīgi personīgā infa ir visur citur tavos žurnālos, te jau nu stresam nevajadzētu būt. pirms citiem pārmet paranoju, paskaties spogulī :)
ja tu tos korporatīvos sūdus šajā ierakstā nebūtu ielikusi par velti, ko es ļoti labi ievēroju, ieraksts tiktu izdzēsts uzreiz, ar vienu brīdinājumu komentārā. tagad brīdinājums ir redzams pie neizdzēsta ieraksta. bet brīdinājumu ņem vērā gan, tas ir spēkā.
par_velti komūnā gan tev ies vēl trakāk, jo tur nav pat atrunātas reizes, cik drīkst vienu un to pašu postēt :) es gan arī nesaprotu, kāpēc tu tik izmisīgi centies kādam par labu mantu iesmērēt to, ko pati atzīsti par štruntu. vai tiešām šī komūna būtu jāpārvērš par tavu personīgo miskasti?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?