klusuma cilvēks ([info]pikaso) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2013-07-16 19:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ritenis Shwinn Sierra GS Lady, 2008. gada modelis
UPD 17.jūl - liels paldies, velo jau radis jaunas mājas.

Internetos sauc par comfort hard tail un dažviet par MTB, bet pēdējam es īsti negribētu piekrist, kaut arī braukšanai ērts un saprāta robežās tur arī kādu granti un meža taku.

Amortizācija dakšai un sēdeklim, Promax v-veida bremzes, SR Suntour dakša, Shimano pārslēdzēji, alumīnija sakausējuma rāmis (īpaši piemērots meitenēm, ļoti ērti uzkāpt/nokāpt/savienot ar braukšanu svārkos vai kleitās, nav arī pārāk smags un ir ērti nesams) , 3x7 ātrumi, megaērts sēdeklis un rokturi, piemēroti garākiem izbraucieniem. Te pilna specifikācija: http://bit.ly/13ewEjx

+ Priekšā uzlikta CatEye LED lampiņa (kaut ko redz arī braucējs, ne tikai top pamanīts), aizmugurē nouneima lampiņa parastā. Viegli uzmīt ([info]rasbainieks var apliecināt) un ir diezgan ātrs, ja grib izspiest tempu. Labi iet arī pa reljefu, bet pa taisniem gabaliem vispār prieks vīlēt.

Braukts padaudz, bet pietiekami akurāti. Vajadzētu gan nomainīt ķēdi un zobratus (kā šodien noskaidroju, tas maksā 17 ls), un varbūt arī parādīt meistaram sēdekli, jo pēc noskrūvēšanas man viņu vairs neizdodas pieskrūvēt tikpat ērtā pozīcijā – bet, visticamāk, tas ir mans līkais franču manikīrs, nevis sēdekļa vaina.

Citādi viss ok, kalpos ļoooti ilgi un uzticami, un būs ērts, jo, nu, Schwinn. Ilgi biju sajūsmā, bet tad atklāju downhill ričukus, un nu ar taisnu muguru vairs nevaru pabraukt, tāpēc neredzu jēgu paturēt.

Gribētu kādus, teiksim, 95 ls. Ok?
dacelea@gmail.com



p.s. visi pieteikumi, jautājumi un interesējumi uz mazliet augstāk minēto meilu.
p.s.s. atvainojos [info]rasbainieks, strādājot nepamanīju un neiedomājos komentu meilu skatīties. un arī noteikumus pārlasīt. sorrī.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2013-07-16 21:35 (saite)
viss ok, vienkārši varēji aiztaupīt likšanu par jaunu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pikaso
2013-07-17 13:16 (saite)
ceru, nākošreiz atcerēšos laicīgi. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?