klusuma cilvēks ([info]pikaso) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2013-02-11 15:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

džinsu jaciņa,
42/44 izmērs, militāra stila, foršs un patīkami kvalitatīvs materiāls. piedurknei pazudusi viena poga, bet to var aizstāt ar kādu no neizmantotajām pogām dekoltejā. ļoti labi izskatīsies kādam, kam atbilst izmēram (vai arī var lolot ilūzijas par iešūšanu, kā to darīju es). 4 ls





vintāža zābaki:

balti:
36/37 izmērs, plānie, āda, pirkti deviņdesmito sākumā par repšikiem (!) pāris reizes vilkti, papēži veseli un nenoskrāpēti. šobrīd pacieti, bet ienēsāsies un būs ērti. teiksim, 8 ls.





melni:
36/37 izmērs, āda, ar siltu vilniņu iekšā, pirkti tad pat un par to pašu, nevilkti vispār. teiksim, 10 ls.





dr martens zābaki:
39 izmērs, kuru es, lai kā nemēģinātu pierunāt savu kāju, ilgstoši tomēr nevaru nēsāt (man ir 40, bet šo kļūdu reiz dzīvē jāpieļauj katrai sievietei). tāpēc vilkti dažas reizes un tikpat kā jauni. ar visu tur to mazuta/skābju/.. izturīgo zoli (dr. martens cienītāji, jūs zināt labāk) un metāla ielaidumu purngalā (var izmantot, piemēram, par pašaizsardzības līdzekli, spēriens būs skarbs). kalpos droši vien līdz pensijai. gribētu 20 ls, jo nuuu, dr. martens. bet, ja jums šķiet, ka esmu žīds kapeikpisējs, varam šo jautājumu mazliet apspriest.





visus jautājumus par darījumu un ap to uz: dacelea@gmail.com


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dute
2013-02-11 16:50 (saite)
dammit, doc martens

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]huinja
2013-02-11 18:01 (saite)
Vai ne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?