avalon ([info]avalon) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2012-07-11 20:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Putekļsūcējs
Foršs, vidēja izmēra putekļsūcējs pelēkā krāsā ar regulējamu sūkšanas intensitāti (1400W-1800W/ 220-240V), auduma maisu (o, jā, tas ir labs, izber, izpurina un lieto atkal!) un visiem pārējiem pribambasiem, kas parasti putekļsūcējiem nāk klāt: regulējams trubas garums, automātiska elektrības vada sarullēšanās, uzgaļu komplekts, kas integrēts sūcēja korpusā, līdz ar ko uzgaļi nemētāsies kaut kādos skapjos un kaktos.
vienīgie defekti ir: nolūzusi plastmasas ķepiņa, kas fiksē plastmasas cauruli sūcējā - lietot aparātu tas netraucē, pie nosacījuma, ka aparātu pa istabu nepārvieto, pavelkot aiz trubas, bet gan pabīda aiz tam paredzētā roktura; nedaudz ierūsējis caurules izvilkšanas mehānisms, līdz ar ko reizēm izvilktā stāvoklī mēdz uzreiz nenofiksēties. bet tas nav nekas tāds, ko prasmīgas rokas nespētu salabot.

10ls


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]avalon
2012-07-11 23:55 (saite)
modelis aptuveni šis (bildē tas izskatās nedaudz vairāk "mini", nekā ir īstenībā, kā arī zaļās detaļas nav zaļas): http://www.sonicdirect.co.uk/Irons-Kettles-Coffee-Makers/Vax-VEC03-ESSENTIALS-Bagged-Cylinder-Vacuum-Cleaner-1800W

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?