lol - Tiinju probleemas (labaakie teikumi un veestules)

About Tiinju probleemas (labaakie teikumi un veestules)

Previous Entry Tiinju probleemas (labaakie teikumi un veestules)2. Nov 2005 @ 20:58 Next Entry
nezinu vai šis te ir bijis, bet palasīt var


Kaadu dienu mees seedeejaam parkaa un barojaam piiles un es sapratu ka gribu ar vinju paarguleet

Vinja vairaak nebija, veel naakamajaa piektdienaa vinjsh bija. Taa es iemiileejos vinjaa.

Es jau no dzimshanas churaaju gultaa bet tagad es eju deviitajaa klasee.

Kad es attaisiiju acis man virsuu guleeja E. - mana puisha labaakais draugs un nelaida prom. Vinji abi mani izdraaza pret manu gribu.

Mums ir nelielas probleemas ar draugiem. Nepaarprotiet - draugu mums ir ljoti, ljoti, ljoti daudz. Daudzi pat taadi kurus pirmo reizi redzam.

Vai ar tamponu var peldeeties un vingrot?

Es bez vilcinaashanaas alkohola iedarbiibaa saaku nodarboties ar seksu.

Repu radiija neegheri un veel tagad lielaakaa dalja reperu ir neegheri. Taatad, ieniistot repu, juus ieniistat arii neegherus un tas ir racisms.

Kaa jaakopj dzimumloceklis? Katru vakaru dzimumloceklis ir jaapmazgaa neaizmirstot atvilkt priekshaadinju jo puishiem tur ljoti biezhi sakraajas taads kaa biezpiens.

Man ir viens truukums - es shljupstu. Kas pie taa ir vainiigs.

Meedz buut arii liela auguma cilveeki, bet ja vinjos nav dveeseles, ir tikai tukshums.

Muus ar labaako draudzeni uzskata par idinjaam un saka ka mees esam "urogjinas". Mana mamma saka ka esmu visskaistaakaa meitene klasee.

Viss bija labi liidz kaadaa stundaa A. atrada kur piesieties un saaka mani apsaukaat par zhirafi.

Esam paziistami 6 gadus bet ne reizi nebijaam runaajushi, bet shovasar tas notika.

Man ir shausmiigi bail no naaves. Nevaru sevi iedomaaties nedziivu.

Man nav naakotnes un nebuus. Taapeec esmu noleemis izdariit pashnaaviibu. Mani panjems armijaa. Tur buus kaadi ierochi. Es panjemshu ieroci, pielikshu stobru pie galvas un nospiediishu meeliiti lai lode izshkjaida manas smadzenes. Tad man buus miers uz visiem laikiem. Es jums izstaastiju savu pashnaaviibas plaanu. Varbuut juus, Dace, domaasiet, ka es esmu muljkjis, bet es neesmu muljkjis.

Vinja bija bishkji iedzeerusi. Tad vinja taa kaa gribeeja suukties bet peekshnji apraavaas.

Viens naak peec otra un visi grib vienu un to pashu. Juus tachu saprotiet. Un tad es paliku staavoklii.

Nesen man saakaas meeneshreizes, un mamma teica ka es beidzot kljuushu pieaugusi. Reizeem es esmu kaa beerns. Es arii ljoti gribeetu kljuut pieaugusi bet nevaru.

Diskoteekaa vinjsh mani uzluudza bet es negaaju ar vinju dejot un vinjsh neko neteica. Es biju paarsteigta. Tachu peec dazhaam dienaam vinjsh mani nosauca par klimpu.

Vinjsh ir mans fizkultuuras skolotaajs. Tas notika nejaushi kad mums bija stunda. A. uz mani skatiijaas ar miilestibas pilnaam aciim.

SHkjiet ka es vinjai patiiku. Kaa es to zinu? Pirmkaart mans draugs no pagalma paziist vinjas braali. Arii es vinju paziistu.

Nesen man triis meitenes atzinaas miilestiibaa. Tagad es vinjas katru nakti redzu sapnjos. Turklaat tie ir erotiski sapnji. Man liekas, ka vinjas mani izgheerbj, masturbee manaa priekshaa un aiztiek manu peni.

Mani sauc A., man ir 17 gadu. Krietni naacaas sanjemties, lai uzrakstiitu tev sho veestuli. Man ir probleemas ar saviem vienaudzhiem. Vinji mani apsaukaa sliktaa vaardaa. Mana otraa probleema ir veel nepatiikamaaka. Man gadaas ka atrodoties kaadas patiikamas meitenes tuvumaa, man saceljas. Parasti tas notiek skolaa. Ko man dariit? Vai tas ir normaali?

Chau siirupinj! Man ir probleeminja .Varbuut pat ne probleema... Pagaajusho maaciibu gadu man pavasara saakumaa iepatikaas kaads zeens E. (pirms tam mees sazvaniijaamies, sapiikstinaajaamies, suutiijaam SMS). Es par vinju ar savaam draudzeneem runaaju gandriiz katras 10 minuutes. Vai esmu iemiileejusies? Taa nav iizlaiciiga aizraushanaas jo nevaru vinju izmest no galvas jau kaadu pusgadu (apmeeram seshus meeneshus - vairaak vai mazaak. Kas tas ir? P.S. Luudzu publiceejiet veestuliiti, jo es nezinu, kas tas ir. Man jaaizprot tas, jaazina, kas tas ir!

Esmu zeens man ir 16 gadi. Kad mans dzimumloceklis paceljas tas paceljas nevis taisni bet uz kreiso pusi. Tas mani satrauc. Kad man buus sieva, vai es vareeshu ar vinju normaali guleet un taisiit beernus? Vai tas ka dzimumloceklis paceljas uz kreiso pusi ir normaali vai ne? Ja ne, ko man dariit - jaaiet pie aarsta vai pats vareeshu tikt galaa?

MANS KLASES BIEDRS Rinalds iedeva man padzerties "Fanta exotic". Izdzeeru gandriiz visu... peec tam izraadiijaas , ka klaat bija pielietas caurejas zaales... Neilgi peec tam, kad biju padzeeries, saaka taa kaa saapeet veeders. Aizbraucu maajaas. Tagad to zina visa skola... Ko man dariit? Man ir kauns raadiities skolaa... Mani tagad visi apd.....

Es miilu puisi - Jaani. Jaanis (13) miil Sintiju (13) un Sintija vinju. Vinjiem saskan, un vinji it kaa ir paaris, bet vinji nesarunaajas, jo Sintija no vinja beeg.

...bet kaut kas man no vinja tomeer atstuuma - izskats!!! Es esmu simpaatiska (godiigi, nu normaala ar miilju seju), bet vinjsh - negliits gan (varbuut bojaa visu vinja plikais pauris)

Kad es no riita dzirdu, kaa ruuc traktors, esmu no gultas aaraa un skrienu skatiities, vai tikai tas nav vinjsh.

Kad mees saskrienamies, vinjsh teelo un skataas man aciis.

Gribu iet laukaa, bet seezhu pie televizora, kad beidzu, ir jau veels.

Bet vinjam ir viena probleema. Vinjam visu laiku gribas seksu. Tas ir neizturami. Vinjsh pusvienos naktii piezvana un luudz, lai es pasaku kaut ko rupju vai seksiigu.

Bet es nesmeekjeeju un nedzeru, taapeec mani uzskata par bremzi.

Es vinjam piikstinu, bet vinjsh man nepiikstina atpakalj, un nesen vinja maasa man pateica, lai vinjam vispaar nepiikstinot, jo es vinjam seedinu bateriju! Luudzu, paliidzi, ko lai es daru?

Sveiks, miiljais Pufinj!! Mana probleema ir taada, ka man patiik vecaaks zeens, bet vinjam ir viena chiksa. Vinsh vienreiz teica: preceesimies! Man ir 12, vinjam - 20. Luudzu paliidzi!

Klasee meitenes dzer un piipee, bet man ir bail to izstaastiit, jo vinjas man draud.

Es biju akuutaa tusaa un pamaniiju tur superiigu dzhekinju.

Man ir probleemas ar vecmaaminju. Vinja man neljauj iet uz diseneem. Vinja uzskata, ka uz diseneem iet tikai prostituutas!

Man ir 15 gadi. Vecaaki neljauj paardurt degunu.

Es esmu smuks, bet man ir arii probleemas, kas skar manu pashapzinu. Mani klasee saukaa par Chavellu-Aitu, visi par mani njirgaajas. Esmu domaajis par pashnaaviibu. Turklaat man rodas interese par savu dzimumu.

Mees ar draudzeni esam ljoti puuleejushaas, lai vinjsh man kaut ko paprasiitu vai disene uzluugtu. Bet vinjsh tikai... Jaa, Jaa, protams.

Nesen noskatiijos filmu par jaunieshiem un sapratu, ka gribu buut slavens. Tagad esmu tuksha vieta (..:(..). Man ir 13 gadi.

Shogad meeghinaaju tikt vienaa skolaa, bet sapnii redzeeju, ka netikshu. Vai vispaar veerts meeghinaat? Domaaju, ka ne. Mans liktenis ir izlemts. Uz Zemes nav taisniibas. Ieniistu sevi. Esmu jau pazudusi.

Deviitajaa klasee daudzi aizgaaja uz citaam skolaam, bet es salauzu kaaju.

Vinji mani drausmiigi apkaunoja, apspljaudot un iesviezhot upee. To redzeeja visi, un tagad mani shausmiigi aprunaa un smejas par mani. Es nespeeju tikt tam paari. Visur, kur eju, uz mani raada ar pirkstu un sauc mani par Peldeetaaju.

Man pa sho vasaru bija daudz chalju. Uzskatu sevi par simpaatisku meiteni. Bet peec taas reizes vinjsh man jau peec divaam dienaam teica chau, un es arii.

Negribi paarguleet ar to puisi - nevajag. Ja turpinaas lekties paraadi big big f...k un ej prom!

Tachu vinja teica, ka M. vinjai neinteresee, bet pats sliktaakais ir tas, ka vinjsh man saaka visu laiku teikt chau.

Zeeniem ir tikai divas domas praataa: ja meitene saka jaa tad vinja ir m..., bet, ja meitene apdomaajas, vai zeens vinjai tieshaam ir piemeerots un vai suukties ar vinju vai ne, tad, redziet, meitene zeena aciis ir bremze.

Man ir maasa kurai ir 8 gadi. Vinjai ir shausmiiga (...) Kad man bija caureja vinja pastaastiija to manai klasesbiedrenei. Vinja visai maajai staasta, kaadas man kruutis un kaadaa kraasaa trusenes.

Man ir braalis, kuram ir 7 gadi, bet man - 13.(...) Vinjsh ir ar seksuaalaam novirzeem. Es gulju, vinjsh pliks man uzlec virsuu un saka: "Paraadi savu cinciiti!" Vai arii kriit virsuu un buchojas. Vinjsh vienkaarshi ignoree mani.

Nepaziistami beerni mani sveicina uz ielas un peec tam apsmej. (...)Miilestiibaa arii neveicas. Draudzene ir, un vinjas deelj es esmu kaa bez praata.(...)

Veel vinji saka, ka man TUR ljoti smird.

Jau pirmajaa skolas dienaa man iepatikaas viens chalis. Vinjsh ir triis gadus vecaaks. Meeghinaaju iedot anketu, bet vinjsh nosarka un nepanjeema. Otrreiz paluudzu, lai draudzene vinjam to nodod. Ja vinja nemeloja, vinjsh ar visu anketu esot mani pasuutiijis... Kaadu laiku likos mieraa.

Pienjemsim ka mani sauc Kyoto, bet to zeenu, kursh man patiik, - Hotohori

Un vai tas ir ljoti slikti, ka mees TO daraam. Bet man gribas veel!

Manaa klasee iet divi skukji, kuri man besii. Vinjas seezh peedeejaa solaa un visu laiku kjikjinaas. Nu aprakstiishu ar dazhiem vaardiem. Pirmaa - traktors, otraa - 4x4. Nu taadas. Taa jau viss buutu normaali, ja vinjas nesauktu mani taados stulbos vaardos.

Kaadu dienu biju tik prieciiga! Gaaju maajaas no skolas. Es noleemu pa celjam aiziet pie mammas. Saaku raudaat. Izstaastiiju ka negribu iet vienaas nodarbiibaas. Es arii neaizgaaju. Vakaraa raudaaju. No riita atkal bija slikts gariigais. Skolaa bija klases vakars. Arii tas pagaaja dranjkjiigi. Gribeeju izdariit pashnaaviibu (kursh negribeetu). Atklaati sakot, ir bijushas vairaakas reizes, kad gribeeju izdariit pashnaaviibu. Piektdien viss bija labi. Gribeeju iestaaties atpakalj nodarbiibaas. Bet bija un buus veel kaada lieta. Dazhreiz zeeni mani apsaukaa vai izkjeemo. Atklaati sakot, dazhi no vinjiem, kuri ir negliiti, mani apsaukaa. Vienam ir 15 gadi un vinjam shkjiet, ka vinsh ir baigi gliitais utt. Vinjam ir zakjzobi. Fui!

Vinjam vareetu buut kaadi 13 vai 14, vai 12 gadi. Nee, 12, laikam tomeer ne! Man vinjsh ljoti, ljoti, ljoti patiik. Es gribu vinjam kaut ko pateikt: CHau vai ko citu, bet baidos. Es gribu zinaat vinja telefonu.


Teksti njemti no zhurnaaliem Siirups, Laba, Mana, Puff
©ronstik
Mūzika: sxx on tour (fonā)
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]fadu
Date: 2. Novembris 2005 - 21:15
(Link)
;o)))
[User Picture Icon]
From:[info]maris
Date: 2. Novembris 2005 - 21:52

(Link)
Nav jau it kā smuki ņirgāties par bērniem, bet tomēr bija smieklīgi.
[User Picture Icon]
From:[info]dzheina
Date: 2. Novembris 2005 - 22:57
(Link)
mans favoriits-Agrāk, kad es vēl biju mazāka, es nēsāju matos lentas un vilku blūzes ar svārkiem. Taču, kad kļuvu vecāka, neko tādu vairs negribēju. Bez tam tētis mammai nopirka krāsu televizoru ar pulti..
;DDD
From:[info]abi2nieki
Date: 2. Novembris 2005 - 22:57
(Link)
LOL
briizham prasiijaas arii paargudraas atbildes palasiit...
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 2. Novembris 2005 - 23:24
(Link)
Viens par otru labāks :D
From:[info]lestat
Date: 2. Novembris 2005 - 23:56

.ģeneālas muļķības.

(Link)
:DD

bet vispār- padomā tikai, cik daudz stulbu (relatīvi, protams) bērnu ir paveikuši sev galu un nu vairs nevienam nervus nemaitās? paliek silti ap sirdi, ne? :)
From:[info]shutup
Date: 3. Novembris 2005 - 11:46
(Link)
man vislabaak patika taaa vecmaaminjas atzinja,ka uz diskoteekaam iet tikai prostituutas.. ;DDDDDDD
[User Picture Icon]
From:[info]ns
Date: 4. Novembris 2005 - 11:38
(Link)
Gribeeju izdariit pashnaaviibu (kursh negribeetu). Tiešām - kurš negribētu, ko?:)
[User Picture Icon]
From:[info]izzy
Date: 4. Novembris 2005 - 13:28
(Link)
MANS KLASES BIEDRS Rinalds iedeva man padzerties "Fanta exotic". Izdzeeru gandriiz visu... peec tam izraadiijaas , ka klaat bija pielietas caurejas zaales... Neilgi peec tam, kad biju padzeeries, saaka taa kaa saapeet veeders. Aizbraucu maajaas. Tagad to zina visa skola... Ko man dariit? Man ir kauns raadiities skolaa... Mani tagad visi apd.....

hahahhaha!!!
A kā viņa pati mājās apdirsās!!! hahahahahah! :D
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba