lol - Vakariņas...

About Vakariņas...

Previous Entry Vakariņas...18. Apr 2005 @ 21:31 Next Entry
(ir doma)
From:[info]po
Date: 18. Aprīlis 2005 - 22:10
(Link)
fui :(
[User Picture Icon]
From:[info]macabre
Date: 19. Aprīlis 2005 - 21:37
(Link)
man patiik augi - taapeec eedu dziivniekus :)
From:[info]po
Date: 19. Aprīlis 2005 - 21:41
(Link)
neesi padomaajis par to, ka tie dziivnieki eeda augus?
[User Picture Icon]
From:[info]macabre
Date: 19. Aprīlis 2005 - 21:48
(Link)
un ko man tagad? badaa mirt :D?
From:[info]po
Date: 19. Aprīlis 2005 - 21:50
(Link)
ēd smiltis
[User Picture Icon]
From:[info]macabre
Date: 19. Aprīlis 2005 - 22:03
(Link)
smiltis ir no kvarca - mana religjiskaa paarlieciiba neljauj eest kvarcu :/ atliek GALJA :D
From:[info]po
Date: 19. Aprīlis 2005 - 22:13
(Link)
tomēr pēc elementāras matemātikas, ēdot dzīvniekus tu nogalini krietni vairāk augu (un gan jau arī kvarca). Ja viens kilītis govs muskuļu ir patērējis kādus 300 kilīšus augu, lai izveidotos, tad jau nu gan tu labāk būtu apēdis tā muskuļu kilīša vietā divus kilīšus augu. Gan augus saglābtu, gan govs nebūtu jānoslepkavo, gan veselāks būtu... bet nu skaities kā tev tur.. izskatās, ka tev diezgan aprobežota un egoistiska tā reliģija. Pamēģini domāt pats ;)
[User Picture Icon]
From:[info]macabre
Date: 19. Aprīlis 2005 - 23:12
(Link)
jautaajums - cik kilogramus augu man jaapeed, lai es dabuutu kilogramu muskulju :)? diez vai 300 kg zaales manii ieliidiis - pat piipeejot nee :) taa kaa es labaak to 1 kg govs apeedu :)
mees jau par sho teemu esam pietiekoshi diskuteejushi :)

//FILTH
From:[info]po
Date: 19. Aprīlis 2005 - 23:31
(Link)
augu jāapēd varbūt divreiz vairāk kā gaļas, lai uzaudzētu to kilīti muskuļu. gaļa jau ar tad jāsaēdas vismaz kādi 10 kilīši. augi tad kkur 20 kilīši. abet cik tie zvēruki augus sarīsies... daaudz vairāk, bet nu pesticīdu un citu ķīmisko sūdu koncentrācija nesalīdzināmi augstāka...
[User Picture Icon]
From:[info]blondaa_truba
Date: 20. Aprīlis 2005 - 00:18
(Link)
eee tie ziivnieki ir domaati lai eestu. tb, kas ar vinjiem notiktu ja vinjus neeestu? vinjiem nebuutu jeega, buutu jaalaizh dziivot mezhaa un vinji izmirtu gan jau ka.. =D
pietam, zemniekiem arii gruutaak..
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 09:17
(Link)
kuram ir tā autoritāte pār dzīvību kā tādu, lai teiktu, ka dzīvnieki ir priekš tam, lai tos slepkavotu?
Tikpat labi es turu pilnas tiesības pasludināt, ka blondaa_truba ir domāta priekš tam, lai viņai(-am) izdurtu acis, norautu pirkstus un dzīvu vārītu eļļā un tad to izmantot kā attaisnojumu sekojošām slimām darbībām.
[User Picture Icon]
From:[info]blondaa_truba
Date: 20. Aprīlis 2005 - 12:21
(Link)
emm.. a teicienu "izdziivo stipraakais" mees neesam dzirdeejushi? dabaa taa ir iekaartots ka viens otru apeed. nevaig nekaadas dziivniku aizstaaviibas....
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:17
(Link)
pilnīgi aplams teiciens, kuru izmanto mazvērtības kompleksu vajāti indivīdi. Izdzīvo nevis stiprākais, bet tas, kurš labāk pielāgojas. Un labākā pielāgošanās noteikti sevī neiekļauj maniakālu slepkavošanu.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:39
(Link)
A tas ka vilks apeed zakji ir "labaak pielaagojas", a ka cilveeks apeed cuuku ir slepkaviiba? jociigi...
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:44
(Link)
nejauc mākslīgu dzīvnieku radīšanu ar mērķi nogalināt un dabu.
Cilvēka gaļēšanai nav it nekāda attaisnojuma un tā nav salīdzināma ar dzīvnieku attiecībām dabā. Sāksim jau ar to, ka cilvēks ir augēdājs pēc savas fizioloģijas.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:52
(Link)
Kaads augeedaajs? Es esmu dzimis galjeedaajs un neviens man nepieraadiis preteejo. Cilveekam proteiini vajadziigi galu galaa.
A ja dziivnieku nomedii mezjaa taa vairs nebuus "maaksliiga dzīvnieku radīšanu ar mērķi nogalināt", taatad taa reest galju driikst, ja dziivnieks ir ruupeejies un ciiniijies par savu dziivi pats visu laiku? A ja es vinju gadu baroju un vinjsh dziivo siltaa kuutii, tiek regulaari barots un nezin nekaadu raizju, tad es nedriikstu vinju eest?
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:55
(Link)
nu esi tu zālēdājs, neuztraucies! Palasi šeit kaut vai - http://groups.msn.com/CrazyVegan/humanherbivore.msnw
Un tas, ka tev liekas, ka cūkai tāda dzīve ir komforts, nenozīmē, ka viņa domā tāpat. Domā irākiešiem patīk, ka amīši viņējos šauda un strostē? Amīši domā, ka patīk!
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:58
(Link)
A kas tev labaak patiik, dziivot uz ielas kartona kastee un paartikt no taa ko atrodi musurnjikos vai dziivot apkurinaataa dziivoklii kur tevi baro 3reiz dienaa?
cuuka tak nezin ka vinju nokaus! Neviens tak vinai nestaav blakus un neklaaree - veel 3 meeneshi un tev buus beigas, veel 2 meeneshi un mees tevi nodursim ...
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:01
(Link)
Dzīvnieku vieta ir daba. Tur tie jūtas vislabāk, tādai videi tie ir vislabāk piemēroti. Piemāram, nevar taču zivi audzēt skapī vai alni uz balkona. Katram dzīvniekam ir sava vieta dabā. Un ferma jau nu nav nekāda daba.

Bet tik un tā pastāvu uz to, ka dzīvības tīša atņemšana ir nosodāma. Kur tad ir robeža starp dzīvnieka noslepkavošanu un cilvēka noslepkavošanu? Abi ir vienlīdz dzīvi, abiem tiesības uz dzīvību ir vienādas. Brīdī, kad dzīvnieka nogalināšana ir legāla, neredzu absolūti nekādus morālos šķēršļus nogalināt arī cilvēku.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:03
(Link)
Tu arii apzinies to ka taadaa veidaa tu paredzi izmirshanai ljoti daudz dziivnieku sugu?
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:11
(Link)
ā, piedod, nepiefiksēju, ka tu atbalsti slepkavību tikai tāpēc, lai neviens neciestu! Piedod!
Ja neesi piefiksējis, apziņa ir nevis SUGĀM, kuras varētu izmirt vai neizmirt, bet INDIVĪDIEM, kurus, diemžēl, tu nolem nāvei. Tāpēc, pat ja izmirtu kāda suga, tas būtu mazāk nežēlīgi nekā turpināt tos miljardus slepkavību ik mēnesi.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:13
(Link)
Kaadu veelo slepkaviibu. Es atbalstu galjas eeshanu! Tik pat labi arii "zaljbariibu" tu norauj, izrauj no zemes vai veel kaadaa veidaa liedz vinjai turpmaaku iespeeju dziivot! vai tad tas nav tas pats?
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:21
(Link)
pirmkārt, līķu ēšana ir slepkavības sekas. Gaļa nozīmē slepkavību (vismaz nāvi, bet parasti tieši slepkavību). Otrkārt, ja mēs pieļaujam, ka tevi patiešām uztrauc augu jūtas (lai gan tu vienkārši mēģini mani izsist no sliedēm, jo sevišķi daudz citu ieroču tev nav) tad padomā par to, ka, lai uzaudzētu muskuļus, dzīvnieks uz katru kilīti uzēd vairākus simtus kilogramu augu. Padomā par to.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:26
(Link)
Nu ja, vinji eed augus, mees eedam dziivniekus, nomirstam, sapuustam, ir bariiba augiem, kurus eed dziivnieki....... normaala dziives paraadiiba.
Un es tevi necenshos izsist ne no kaadaam sliedeem. Man nekas nav pretii ka tu need galju, taa ir tikai tava dariishana. Bet ja man kaads meegjina iestaastiit ka man nebuutu jaaeed galja tad taa jau ir mana dariishana. Sorry, es no zaljbariibas nevaru paeest, lai cik es vinju eestu. Manam organismam ir nepiecieshama galja. Neko tur nevar padariit.
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:32
(Link)
Lai nu kā, es uzskatu, ka pašas fundamentālākās tiesības mums katram ir uz savu dzīvību. Un to atņemt nedrīkst.. varbūt vienīgi absolūtas bezizejas situācijā, kad vairs nav pilnīgi nekādas izvēles (bet mums tā izvēle ir un pietam visai dāsna).
Un man nav nekas pret to, ka tu ēd gaļu. Bet man ir vesels cilvēciskā prāta universs pret tavu nežēlību un aukstasinību. Tieši tāda attieksme (attieksme, ka esi pasaules valdnieks, lai gan Universā tu esi viens niecīgs neredzams punktiņš uz viena niecīga, neredzama punktiņa ar nosaukumu Zeme) padara dzīvi tik grūtu un neciešamu. Tādas izmantotāja attieksmes dēļ arī ceļas vairums problēmu un grūtību, sākot no tirānijām (arī kapitālisms), beidzot ar Maiklu Džeksonu. (nu labi, Džeksons ir talantīgs džeks, visu cieņu :])
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 11:03
(Link)
Jeee, labaak neediisim galju, lai viss auzaug ar zaaali, kuru nevienam nevajag un pavasaros varees taisiit lielo "cool dedzinaashanu", zemkopiiba lai iet ieskrieties ja nevar izdziivot audzeejot burkaanus un kartupeljus, dziivnieki arii lai izmirst, prieksh kam muusu berniem un mazbeerniem vajadzees redzeet kaada agraak bija govs un aita, ja vinajs taapat eeda nost :D utt
Vispaar baigi feinais skats uz dziivi :))))
Es gan eedu to ko gribu, un ja mana dziive beigsies kaada varenaaka zveera veederaa tad es par to neljaunoshos :D
[User Picture Icon]
From:[info]blondaa_truba
Date: 20. Aprīlis 2005 - 12:20
(Link)
eee, ja tu to man... man ir taac pac skats uz dziivi. tev to jaasaka tam 2. celveekam.. :P
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:40
(Link)
es to taa, turpinot teemu, sorry :DDD
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:20
(Link)
pirmkārt, tas, ko tagad dara ar dzīvniekiem rūpnīcveida fermās, kur pret dzīvniekiem izturas kā pret priekšmetiem, jau nu pilnīgi noteikti nav dabiski.
Un stipri šaubos, ka tu ar baigo smaidu sagaidīsi savu vardarbīgo nāvi. Vai tiešām tu priecātos, ja tevi nogalinātu piedzēries urla naktī uz ielas, sadurot tevi ar nazi un atņemot naudu, atstājot asiņot līdz pēc stundām 4ām tu nosalsti un tavas sasodītās sāpes beidzot ir cauri. Ja jau reiz slepkavība tev šķiet kas tik normāls... drīkst nogalināt tavu māti? Un apēst. Tas taču ir godīgi, ne?
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:37
(Link)
Kaads piedzeeries urla? Cuucim iedod pa galvu, jams izrubaas un tad tiek nokauts. nekaadas noasinjoshanas un nosalshanas. Jaa, ruupniicveida fermaas pret dziivniekiem izturas drausmiigi, bet tad vajag ciiniities pret fermaam nevis galjas eeshanu! tas ka kaads need galju neko neatrisinaas. Tieshi otraadaak, jo fermaam mazaaki ienaakumi no taas galjas, jo sliktaak izturas pret lopiem.
Un nevajag jaukt cilveekus ar dziivniekiem. Tas cuucis ir izaudzees tikai taapeec lai vinju peec tam apeestu. Cilveeks ir izaudzinaats lai straadaatu. Visam dziivee ir sava vieta un noziime.
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:41
(Link)
tu nu gan esi naivs, ja domā, ka esi spējīgs noteikt katras lietas sūtību šajā galaktikā. Man gan kaut kā neliekas, ka cūkas piedzimst ar domu, ka viņas kāds noslepkavos un ēdīs. Un cilvēks arī diez vai ir radīts, lai strādātu. Tad jau drīzāk gan cūči gan cilvēki ir radīti, lai feini pavadītu laiku un tad mierīgi nomirtu.
Un cūkām (arī govīm) tiešām dzīvām nolaiž asinis. Vispār, ja gribi aizstāvēt līķu ēšanu, tad noskaties filmiņu, kuru dod iekš http://www.meetyourmeat.com
Un katra slepkavība ir negatīva. Vienalga vai rūpnīcā vai laukos vai kur.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:49
(Link)
Feini pavadot laiku un neko nedarot var pavisam nejaushi nomirt badaa :D
Nu filminja, raada maajdziivniekus, esmu redzeejusi arii dziivee un arii smukaakus.
Interesanti ko man tagad vajadzeetu dariit? Panjemt to meenesi veco siveenu no kuuts un palaist briiviibaa? Lai iet biedroties ar mezja cuukaam? Un ziemaa feini notieveet uz kartupeljiem, kas tiks iestaadiiti tieshi tam siveenam? Cilveeks iIR galjeedaajs, neko tu tur nevari dariit. Sakot taviem vaardiem maiteedaajs. Nu labaak eest baigtu lopu nekaa dziivam kost ciskaa, taa ka ar to liikju eeshanu tu piebremzee :P
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:57
(Link)
Zini, ir miljoniem cilvēku, kuri nelieto vispār nekādus dzīvnieku produktus un nezkāpēc ir sagadījies tā, ka absolūtais vairums viņu ir veselīgāki par maitēdājiem. Un proteīni ir arī augos (kur tad pēc tavām domām dzīvnieki tos ņem?). Varbūt pastudē kkādu literatūru vai ko, jo skumji skatīties kā aprobežoti cilvēki (neapvainojies, visi tādi esam, mūs uzaudzina par aprobežotiem, neļauj izvēlēties, iedod gatavu "patiesību", kas visbiežāk, kā gadījumā ar maitēšanu, ir pagalam aplama) aizstāv savu seklo ticību.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:05
(Link)
Augi arii aug, attiistaas un vairojas. Kaapeec tos driikst eest?
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:12
(Link)
kaut vai tāpēc, ka augiem ir krietni mazāk maņu nekā dzīvniekiem, līdz ar to arī to ciešanas ir daudz mazākas. Un, protams, veselības dēļ. Kā zināms, mirusi miesa nav tas veselīgākais uzturs.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:16
(Link)
Veseeliigaakais varbuut nav, bet paeest no galjas var labaak.
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:23
(Link)
Tam gan nepiekritīšu. Gaļā esošās olbaltumvielas ir daudz grūtāk pārstrādājamas kā augos esošās. Tāpat arī tauku molekulas ir krietni lielākas un grūtāk apstrādājamas. Un vispār.. sevišķi daudz barības vielu (vitamīnu, minerālu) gaļā nav. Tas, ka pēc gaļas ēšanas jūti vēderā baigo kluci nozīmē tikai to, ka organismam ir traki grūti to brīnumu tevī sagremot. Pamēģini saēsties eļļā izmērcētu švammi. Efekts būs līdzīgs. Augi ir daudz pielāgotāki cilvēka augēdāja organismam un tiek daudz labāk uzņemti.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:28
(Link)
tur jau taa lieta ka vinjus baigi aatri un viegli paarstraadaa un eest gribaas shaa vai taa peec stundas :D
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:35
(Link)
tas jau tik tāds pieradums. Ja tev kopš dzimšanas smērētu seju ar kakām, tu justos baigi pretīgi bez viņām. Bet nu, pastaigātu nedēļu bez un pierastu. Pirmais solis tas grūtākais. Tāpēc pilnīgi muļķīgs šķiet arguments par "man ir nepieciešama gaļa" - tas ir tikai un vienīgi pieradums. Ja Tu saņemtos kādu laiciņu pamēģināt iztikt bez tās, tad drīz saprastu, ka visu dzīvi esi dzīvojis melos.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:54
(Link)
Un starp citu, par to asinju nolaishanu, nu sorry, ja nenolaizj asinis tad vinjas paliek galjaa un vinja vairs nav eedama, tas pieder pie proceduuras. Bet lops tad ir bez samanjas. Ja tev iemidzinaatam kjirurgs ar skalpeli uzshkjeerzj veederu tu tak nesaki ka tas ir nezjeeliigi, zinot ka tas ir vajadziigs.
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:59
(Link)
tātad tev nebūt nekas pretī, ja es to izdarītu ar tevi?
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:00
(Link)
Nu cuuka jau cuuku nekauj, taa ka cilveekiem arii nevajadzeetu mesties viens otram virsuu. Pie tam mani tu neesi visu muuzju uztureejis lai veelaak apeestu :D
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:05
(Link)
tava māte tevi ir uzturējusi. tātad viņa drīkst tevi noslepkavot?
Varbūt tu to neredzi, bet tavi sugu aizspriedumi ir identiski jebkādiem citiem, piemēram, rasu vai kaut vai muzikālās gaumes aizspriedumiem. Tad tu vari bez kādiem sirdsapziņas pārmetumiem nogalināt ķīnieti vai reperi, nekādu problēmu. Viņš taču ir citādāks!
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:07
(Link)
nu nu, tagad jau aizgaaja runa par to ka Latvijas bruunaa var uzbrukt raibajaam? Kjiinietis ir taads pats cilveeks kaa es, atshjiriiba ir tikai aadas kraasaa. Un man aadas kraasa un acu izmeers neko nenoziimee. Cilveeks ir cilveeks
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:09
(Link)
cilvēks arī ir tikai un vienīgi dzīvnieks. atšķirība starp cilvēku un govi ir tāda pati kā starp cūku un govi. tas ir - fundamentāli nekāda.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:10
(Link)
Nu tieshi taapeec - kaapeec vilks var apeest zakji a cilveeks nevar apeest vilku? ja vinji ir vienaadi dziivnieki ar vienaadaam tiesiibaam?
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:14
(Link)
Tāpēc, ka cilvēkam, kuram ir kaut kāda nojausma par cilvēcību (spēju mīlēt, just līdzi, rūpēties), šāda rīcība ir pavisam absurda.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:19
(Link)
Tu gribi teikt ka dziivnieki nezin kas ir miileet, just liidzi un ruupeeties? Veel kaa zin. Interesanti kaapeec dziivnieki ruupeejas par saviem mazuljiem? domaa tikai instinktu vadiiti?
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:25
(Link)
Mīlestība ir tikai tad, kad tu mīli visus. Mīlēt mazāk nekā visus ir egoisms. Personīgu interešu vadīta diplomātija. Dzīvnieks varbūt arī ir spējīgs mīlēt, bet tad, diemžēl, jāatzīst, ka cilvēks ir zemāks par dzīvnieku, jo retais cilvēks prot mīlēt.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:31
(Link)
Jaa to tu pareizi pateici. Pie tam dziivnieks ja ir tev uzticiigs tad neap4akarees tevi deellj naudas, slavas vai smukas sievas.

Tikai tam vairs nav sakars ar galjas eeshanu.
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:36
(Link)
vienīgi skumji, ja dzīnvieks tevi nepiečakarēs pat lielāko kārdinājumu priekšā, bet tu esi gatavs viņu noslapkavot, aci nepamirkšķinājis, lai gan tev ir bijusi visa pasaules brīvība to nedarīt. Skumji. Tik tiešām skumji.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:41
(Link)
ehhh, nu labi, kaadreiz varbuut paturpinaasim, tagad laika nav, jaadomaa ko uztaisiit eest viiriesha cilveekam kurhsh peec darba buus noguris un izsalcis, lai vinjah normaali paeestu un peec stundas nebuutu akal izsalcis
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:44
(Link)
pamēģini dārzeņu sautējumu, riktīgi ņammīgi, riktīgi veselīgī un riktīgi barojoši!
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:47
(Link)
Nu jaameegjina jau buus, galja taapat ir saldeetavaa un sasalusi.
Starp citu es kaa students buudama rudenii ateedos sauteetus daarzenjus taa ka skatiities uz vinjiem negribas.
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:51
(Link)
moška neforši gatavoji.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 16:09
(Link)
Mosh ka meenesi viens un tas pats pieriebjas? :D
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 16:16
(Link)
nu jā... ne velti dabā ir miljoniem dažādu augu, kurus kombinēt un katru dienu ņammāt kko citu, lai ir pilnvērtīgs uzturs ar visiem vitamīņiem un visko (ja jau mēs par to gaļu, tad gaļēdājiem trūkst daudz vairāk visādu vieliņu nekā veģetāriešiem)
[User Picture Icon]
From:[info]ofuda
Date: 19. Aprīlis 2005 - 23:02

;-)

(Link)
Kādu vīrieti stacijā apstādina čigāniete:
- Mīļais, dod roku, pazīlēšu! Visu tev pateikšu – kas bijis, kas būs, pilnīgi visu!
Vīrietis parausta plecus – kas būs, tas būs, un pastiepj roku:
- Zīlē ar’!
Čigāniete brīdi veras delnā, līdz sāk šausmināties:
- Tu mirsi briesmīgā nāvē! Tev pārgriezīs rīkli, novilks ādu, pašu sadalīs gabalos, uzceps un apēdīs!
- Viss skaidrs – es aizmirsu novilkt cimdu!
[User Picture Icon]
From:[info]macabre
Date: 19. Aprīlis 2005 - 23:13

Re: ;-)

(Link)
:)
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:22

Re: ;-)

(Link)
tu aizmirsi piebilst, ka vēl būs jādzīvo no dzimšanas līdz ekskursijai uz kautuvi šaurā betona nodalījumā, ka ne apgriezties. Un vēl tev dzīvam nolaidīs asinis un svilinās, lai atbrīvotu no apmatojuma.
[User Picture Icon]
From:[info]terrible_lie
Date: 19. Aprīlis 2005 - 02:23
(Link)
OMFG
[User Picture Icon]
From:[info]ofuda
Date: 19. Aprīlis 2005 - 08:24

?

(Link)
???
[User Picture Icon]
From:[info]terrible_lie
Date: 19. Aprīlis 2005 - 08:38

Re: ?

(Link)
tik lielu luņķi es vēl nebiju redzējis
[User Picture Icon]
From:[info]ofuda
Date: 19. Aprīlis 2005 - 08:50

Re: ?

(Link)
Tavai nedēļai -> vienalga būtu par īsu...
[User Picture Icon]
From:[info]terrible_lie
Date: 19. Aprīlis 2005 - 09:50

Re: ?

(Link)
hehz
[User Picture Icon]
From:[info]agressor
Date: 19. Aprīlis 2005 - 12:58
(Link)
izskatās pēc kaut kādas vācijas. viņiem luņķis ir cieņā, bija/ir viņiem pat tāds bifi (http://www.bifi.de) ar luņķi iekšā, pie snikeriem un marsiem stāvēja
[User Picture Icon]
From:[info]goo
Date: 19. Aprīlis 2005 - 14:33
(Link)
izskataas garšīgi =)
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba