Tam gan nepiekritīšu. Gaļā esošās olbaltumvielas ir daudz grūtāk pārstrādājamas kā augos esošās. Tāpat arī tauku molekulas ir krietni lielākas un grūtāk apstrādājamas. Un vispār.. sevišķi daudz barības vielu (vitamīnu, minerālu) gaļā nav. Tas, ka pēc gaļas ēšanas jūti vēderā baigo kluci nozīmē tikai to, ka organismam ir traki grūti to brīnumu tevī sagremot. Pamēģini saēsties eļļā izmērcētu švammi. Efekts būs līdzīgs. Augi ir daudz pielāgotāki cilvēka augēdāja organismam un tiek daudz labāk uzņemti.
tas jau tik tāds pieradums. Ja tev kopš dzimšanas smērētu seju ar kakām, tu justos baigi pretīgi bez viņām. Bet nu, pastaigātu nedēļu bez un pierastu. Pirmais solis tas grūtākais. Tāpēc pilnīgi muļķīgs šķiet arguments par "man ir nepieciešama gaļa" - tas ir tikai un vienīgi pieradums. Ja Tu saņemtos kādu laiciņu pamēģināt iztikt bez tās, tad drīz saprastu, ka visu dzīvi esi dzīvojis melos.