lol - Vakariņas...

About Vakariņas...

Previous Entry Vakariņas...18. Apr 2005 @ 21:31 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:52
(Link)
Kaads augeedaajs? Es esmu dzimis galjeedaajs un neviens man nepieraadiis preteejo. Cilveekam proteiini vajadziigi galu galaa.
A ja dziivnieku nomedii mezjaa taa vairs nebuus "maaksliiga dzīvnieku radīšanu ar mērķi nogalināt", taatad taa reest galju driikst, ja dziivnieks ir ruupeejies un ciiniijies par savu dziivi pats visu laiku? A ja es vinju gadu baroju un vinjsh dziivo siltaa kuutii, tiek regulaari barots un nezin nekaadu raizju, tad es nedriikstu vinju eest?
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:55
(Link)
nu esi tu zālēdājs, neuztraucies! Palasi šeit kaut vai - http://groups.msn.com/CrazyVegan/humanherbivore.msnw
Un tas, ka tev liekas, ka cūkai tāda dzīve ir komforts, nenozīmē, ka viņa domā tāpat. Domā irākiešiem patīk, ka amīši viņējos šauda un strostē? Amīši domā, ka patīk!
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 13:58
(Link)
A kas tev labaak patiik, dziivot uz ielas kartona kastee un paartikt no taa ko atrodi musurnjikos vai dziivot apkurinaataa dziivoklii kur tevi baro 3reiz dienaa?
cuuka tak nezin ka vinju nokaus! Neviens tak vinai nestaav blakus un neklaaree - veel 3 meeneshi un tev buus beigas, veel 2 meeneshi un mees tevi nodursim ...
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:01
(Link)
Dzīvnieku vieta ir daba. Tur tie jūtas vislabāk, tādai videi tie ir vislabāk piemēroti. Piemāram, nevar taču zivi audzēt skapī vai alni uz balkona. Katram dzīvniekam ir sava vieta dabā. Un ferma jau nu nav nekāda daba.

Bet tik un tā pastāvu uz to, ka dzīvības tīša atņemšana ir nosodāma. Kur tad ir robeža starp dzīvnieka noslepkavošanu un cilvēka noslepkavošanu? Abi ir vienlīdz dzīvi, abiem tiesības uz dzīvību ir vienādas. Brīdī, kad dzīvnieka nogalināšana ir legāla, neredzu absolūti nekādus morālos šķēršļus nogalināt arī cilvēku.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:03
(Link)
Tu arii apzinies to ka taadaa veidaa tu paredzi izmirshanai ljoti daudz dziivnieku sugu?
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:11
(Link)
ā, piedod, nepiefiksēju, ka tu atbalsti slepkavību tikai tāpēc, lai neviens neciestu! Piedod!
Ja neesi piefiksējis, apziņa ir nevis SUGĀM, kuras varētu izmirt vai neizmirt, bet INDIVĪDIEM, kurus, diemžēl, tu nolem nāvei. Tāpēc, pat ja izmirtu kāda suga, tas būtu mazāk nežēlīgi nekā turpināt tos miljardus slepkavību ik mēnesi.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:13
(Link)
Kaadu veelo slepkaviibu. Es atbalstu galjas eeshanu! Tik pat labi arii "zaljbariibu" tu norauj, izrauj no zemes vai veel kaadaa veidaa liedz vinjai turpmaaku iespeeju dziivot! vai tad tas nav tas pats?
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:21
(Link)
pirmkārt, līķu ēšana ir slepkavības sekas. Gaļa nozīmē slepkavību (vismaz nāvi, bet parasti tieši slepkavību). Otrkārt, ja mēs pieļaujam, ka tevi patiešām uztrauc augu jūtas (lai gan tu vienkārši mēģini mani izsist no sliedēm, jo sevišķi daudz citu ieroču tev nav) tad padomā par to, ka, lai uzaudzētu muskuļus, dzīvnieks uz katru kilīti uzēd vairākus simtus kilogramu augu. Padomā par to.
[User Picture Icon]
From:[info]lauwa
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:26
(Link)
Nu ja, vinji eed augus, mees eedam dziivniekus, nomirstam, sapuustam, ir bariiba augiem, kurus eed dziivnieki....... normaala dziives paraadiiba.
Un es tevi necenshos izsist ne no kaadaam sliedeem. Man nekas nav pretii ka tu need galju, taa ir tikai tava dariishana. Bet ja man kaads meegjina iestaastiit ka man nebuutu jaaeed galja tad taa jau ir mana dariishana. Sorry, es no zaljbariibas nevaru paeest, lai cik es vinju eestu. Manam organismam ir nepiecieshama galja. Neko tur nevar padariit.
From:[info]po
Date: 20. Aprīlis 2005 - 14:32
(Link)
Lai nu kā, es uzskatu, ka pašas fundamentālākās tiesības mums katram ir uz savu dzīvību. Un to atņemt nedrīkst.. varbūt vienīgi absolūtas bezizejas situācijā, kad vairs nav pilnīgi nekādas izvēles (bet mums tā izvēle ir un pietam visai dāsna).
Un man nav nekas pret to, ka tu ēd gaļu. Bet man ir vesels cilvēciskā prāta universs pret tavu nežēlību un aukstasinību. Tieši tāda attieksme (attieksme, ka esi pasaules valdnieks, lai gan Universā tu esi viens niecīgs neredzams punktiņš uz viena niecīga, neredzama punktiņa ar nosaukumu Zeme) padara dzīvi tik grūtu un neciešamu. Tādas izmantotāja attieksmes dēļ arī ceļas vairums problēmu un grūtību, sākot no tirānijām (arī kapitālisms), beidzot ar Maiklu Džeksonu. (nu labi, Džeksons ir talantīgs džeks, visu cieņu :])
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba