лиля брик ([info]liljabrik) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2010-10-28 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tikko uzzināju, ka tas, ka man riebjas piens (un līdzīgas sajūas pārņem arī no sviesta, saldā krējuma, treknā saldējuma u.c.), ir nevis "negaršo", bet gan tādā veidā izpaužas alergija pret laktozi. vai tā nav kaut kāda zinātniskā fantastika? kur ir robeža starp "riebjas" un "paliek slikti"? kur beidzas subjektīvais un sākas objektīvais? vai esmu nonākusi uz robežlīnijas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krizdole_
2010-10-28 13:53 (saite)
man tas pats ar riekstiem. pirmkārt jau šausmīgi negaršo, otrkārt- ja nezinu, ka ēdienā ir rieksti un ēdu, kaklā tāda kā toksiska sajūta un rauj uz augšu. Pēc analīzēm izrādās, ka esmu alerģiska. Organisms pats zina.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?