Austra ([info]austrinjsh) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2009-08-11 18:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pumpas
Čau, foršās!

Klau, man te uzradusies problēmiņa. Pieļauju, ka no kaut kādām izmaiņām ēdienkartē man sākušas mesties pumpas. Pēdējās divas nedēļas ir jau diezgan pamatīgi nesmuki, no mājām bez tonālā krēma kalna nevaru iziet.
Tāpēc vēršos pie jums - kādas tradicionālas vai netradicionālas metodes jūs izmantojat, lai tiktu vaļā no pumpām? Maskas? Kliņģerīšu tinktūru?

Paaaldies!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teja
2009-08-12 10:03 (saite)
skaidrs ka nepalīdz - pie šitiem pumpas ietrenējas pierast.
man ar 100% garantiju ir palīdzējušas divas lielas pudeles, kur spirts un ēteris ir sajaukts ar levomicitīnu un vēl kaut kādām parastajām zālēm. viņas man parasti par piecīti izrakstīja dakteris ārstnieciskās kosmetoloģijas centrā uz Blaumaņa ielas - bet arī dermatologs ādas slimību centrā tev tādas izrakstītu - un pagatavoja aptiekā.
bet vispār mocījos ar sarkanām un strutainām pumpām pa visu seju līdz sāku lietot horm. pretapaugļošanos. pumpas, manuprāt, nav ārstējamas ar tradicionālajām pumpu ārstēšanas metodēm, tikai apkarojamas uz brīdi. man nepalīdzēja arī diētas. varbūt būtu palīdzējusi homeopātija, to nezinu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]austrinjsh
2009-08-12 15:25 (saite)
vispār hormonālā kontracepcija nav slikta ideja. man arī, kad lietoju pumpu nebija gandrīz nemaz.

mja, dumji, ka esmu ārpus Latvijas un īsti nesaprotu, kā Londonā ko tādu var dabūt. bet mēģināšu ar tām pašām kliņģerītēm. citādāk nupat jau augstos toņos iet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?