([info]HASH(0x55dbfd7e4548)) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2009-04-01 10:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūdzu, iesakiet manu kādu labu matu masku. Man ir diezgan plāni, smalki un trausli mati, nekrāsoti, gaiši. Pēdējā laikā bieži lietoju fēnu un matu veidošanas līdzekļus, ko kādreiz vispār nedarīju. Tad nu mati kļuvuši tādi sausāki un nedzīvāki, es gribētu viņus kaut kā atveseļot. Ko jūs izmantojat šādos gadījumos? Paštaisītas maskas vai pirktās? Kādas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2009-05-01 20:42 (saite)
vacā labā Dzintara tējaskoka eļļa matiem. Iemasē - galvas ādā un visā matu garumā - uzliek dušas cepuri un dvieli pa virsu, lai siltumā, pusstunduu patur un tad mazgā laukā. Es mazgāju tā: pirmo reizi ar šampūnu taukainiem matiem un otro reizi ar šampūnu normāliem (tā kā man ir normāli mati beisiklī). Matu galos balzāmu, pāris minūtes un skalo laukā. Kad mati pažuvuši - pie saknēm biku ar fēnu pažāveju, gallus atstāju šūt pašiem.

parsti gadā izeju kādu vienu, divas kūres, ja mati sāk kļūt sausi un trausli. Proti, kūres laikā, pirms katras mazgāšanas veicu šo procedūru, tik illgi, kamēr tie atkal kļūst normāli (kādas 3 nedēļas vidēji, lai arī rezultāts ir jau pēc pirmāš reizes)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?