helvetica ([info]helvetica) rakstīja [info]hanna_beedz kopienā,
@ 2016-02-12 11:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aktuālie notikumi liecina, ka tieši vardarbība joprojām ir efektīva. Tradicionāli sievietes, baidoties no agresīvas rīcības, ir ievērojušas savas robežas, bet tas ir aizmirsies [..]

[..]katrai musulmaņu sievietei skaidrs bez kādas izglītības un sabiedriskā stāvokļa, ka vajag apģērbties. Bez kādām mediju kampaņām. Sanāk, ka pļāpāšana nedarbojas. Darbojas reāli draudi šim modernajam 21. gadsimta cilvēkam. Ja tu nepadomāsi, ka kāds var pašaut roku zem brunčiem, tad to arī izbaudīsi

Viesturs rudzītis


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2016-02-13 11:28 (saite)
starpība starp Kombulieni un Rudzīti ir tā, ka pirmo par speciālisti neuzskatīja, kamēr otrais tiek uzskatīts par kompetentu speciālistu. Kombuliene pelnīja naudu, pazemojot sevi. Rudzītis pelna naudu, iedodot rīkus un attaisnojot (un arī pats praktizējot) sieviešu pazemošanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]stradnieks
2016-02-14 18:06 (saite)
ko nu kurš uzskata par kompetentu, ko nu kurš uzskata par speciālistu. tak viņam nav nekādu sertifikātu. paies gads vai divi un būs standarta šizofrēnijas gadījums tvaicenē.

ne jau tamī, ka viņš ar slimiem tekstiem cenšas tikt kaut kādā slavas spozmē, lai dabūtu kaut kādus klientus un kaut kādu piķi, ir problēma.

imho, lielāka problēma ir, ka pastāv kaut kādas interneta ziņu vietnes, kas uzskata, ka ir jāpublicē kaut kāda idiota teksti.

viņi, gan noteikti redz - nopublicē kaut kāda tirliņa tekstu, kas vieš baigāko rezonansi, saskaita klikus uz raksta, o, varam pārdot dārgāk reklāmas bannerus, o, nāk piķis.

UN VISPĀR, neapvaino, Kombuļu Inesi - viņa bija dieviete, ar lielo D!!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?