helvetica ([info]helvetica) rakstīja [info]hanna_beedz kopienā,
šis ir klasisks gadījums un diskusijas te ir iespējamas par "pisties dzērumā ar nepazīstamām personām" tēmu, bet nevis par konkrēto komentāru. Skaidrs jā ir jā. skaidrs nē ir nē. kaut kas neskaidrs ir labāk nē, jo, ja cilvēks būtu adekvāts, pie gribēšanas tas būtu spējīgs pateikt skaidru jā. šajā gadījumā rīcībspējīgākā persona izmanto rīcībmazākspējīgās personās rīcībmazākspējīgo stāvokli, lai attaisnotu savas (iespējams vienpusēji) izdarītās izvēles. Tas tā, no elementāras cieņas pozīcijām...

p.s. tas, protams, neizslēdz gadījumus, kad meituki nākamajā rītā ļaunprātīgi izziņo izvarošanu. bet, tā kā "cilvēkiem no malas" varētu būt grūti nošķirt tiešām izvarošanu no vnk ļaunrātīgas apsūdzēšanas, reālu upuru dēļ labāk ir pieņemt, ka izvarošana ir notikusi un puišiem uzticēties tikai skaidram "jā", nevis pjāņu burbuļošanai vai daudznozīmīgam skūpstam..

p.p.s. saistītā tēma vēl ir par izvarošanām t.s. mājas apstākļos jeb gadījumiem, kad notiek stāšanās dzimumaktā pret savu gribu ar kādu, kas skaitās partneris/laulātais draugs un pret ko, tipa, ir "sievas pienākums" un kur 'izvarošanas' jēdziens iegūst pavisam izplūdušas aprises..

p.p.p.s. arī vīrieši var ciest no seksuālas vardarbības. tendence nav pārāk izplatīta, bet nav arī neesoša (parasti to darot citi vīrieši (pusaudži) "pedagoģiskos" vai "statusa" nolūkos, dominatrix beibes vai apbērnoties gribošas dāmītes no saviem civilajiem partneriem u.tml.)..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?