([info]HASH(0x563c0e4271e8)) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2005-12-05 15:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:creative

Po mojemu tak
Vobšem šķiet, ka beidzot sācies sengaidītais vilnis, kad pieplūst jauni aktieri uz skatuves! Par ko es dikti priecājos! Tad nu ar šito es gribu visus puslīdz un pilnīgi gribošos spēlēt saņemties un nākt uz skatuves kopā spēlēt!!!! Neļauj šitam vilnim apsīkt! palielini to! Tā izrādes kļūs interesantākas gan skatītājiem, gan pašiem spēlētājiem. Jo tas ir jauns pārbaudījums iemācīties saspēlēt kopā ar jaunu personu, nevis ar kādu, ko jau zini kā savus piecus pirkstus! :) Un nav ko mest plinti krūmos ja ar pirmo reizi nesanāk tik labi, kā gribētos. neviens te pirmajā reizē nav bijis absolūts izcilnieks, jāsaņemas un jākrāj pieredze! :) :) :)



Nu tad līdz trešdienai!!!!!! :))



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]primavera
2005-12-05 16:34 (saite)
hmm, zini stihija viegli teikt, bet kad publika ar skaļu aurošanu pieklājīgi lūdz Tevi nonest no skatuves, tad ne tikai plinte tiek iemesta krūmos, bet arī jaunās bikses, lai uz ielas Tevi vairs neatpazīst.. :D Man gan tā nav gadījies, jo neemu mēģinājusi uzstāties, bet tā nu viņš ir.. Tev pirmo reizi izdevās, savukārt cits tagad staigā bez biksēm.. :D (tas tāds jociņš, spociņš)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-12-05 17:33 (saite)
arī es esmu izbaudījusi "vāju aplausu" un negatīvu vērtējumu brīžus, bet tam ir jāiziet cauri visiem. Esmu pat bimbādama skrējusi ārā no Hamleta, kad Liene pie durvīm mani apturēja un sāka "skalot smadzenes" kā izrādās, ne es pirmā ne pēdējā, kam ne vienmēr iet tik spīdoši kā gribētos, arī tai paša Līgai, kas šobrīd ir vienkārši fantastiska, savos sākuma uzstāšanās reizēs esot briesmīgi gājis. tā, ka manuprāt tomēr ir vērts sapurināties un mēģināt vēl :)

un iesākumam lai pierastu un pamata gudrības apgūtu var aizčāpot Otrdienās uz Rolanda vadīto teātra studiju. Tas arī var būt kā pirmais solis ceļā uz skatuvi (piemēram jaunie Rolands un Jānis nāk no teātra studijas) un rekā pamazām cīnās! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]primavera
2005-12-05 17:48 (saite)
Teikšu godīgi, ka man prieks, ka Tu esi tik optimistiska.. :) Tā turpināt!! :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]andzha
2005-12-05 21:59 (saite)
Man tieši Rolanda studija nolika pie vietas un lika saprast, ka man uz skatuves nav ko darīt ;). Bet sevis pārvarēšanai Rolanda studija ir dikti laba.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lyrfeel
2005-12-05 18:06 (saite)
Es veselu gadu sēdēju un skatījos izrādes, un sāku štukot, ka šaušalīgi gribās būt tur, starp viņiem. Bet bij 2 varianti - vai nu viss aizies labi, vai arī izblamēšos līdz vājprātam un no kauna nevarēšu vispār atnākt uz Hamletu.
Izrādījās vēl savādāk :PP
Nekas dižisuperduperlabs nesanāk, bet jūtos daudz labāk nekā tad, kad pēc katras izrādes besījos pati uz sevi par to, ka pat nepamēģinu... Njā, un tiešām, lai paiet kaut vai nez cik gadi, līdz kaut kas labs sanāks, es tā uzskatu! :D Tāpēc jau tā mācīšanās domāta... Un apziņa, ka tiem, kas pašreiz ir spoži, agrāk gājis tuvu līdzīgi kā man tagad, ir druscītiņ nomierinoša un iedvesmojoša 8)))
Bet publika... Tie, kas ir kāpuši uz skatuves kaut 1 reizi, vairs nepukst, nekunkst un par citu neveiksmēm uz skatuves nezobojas, es tā ievēroju. So...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]primavera
2005-12-05 18:17 (saite)
wāks, varu tikai apsveikt ar šādu drosmi, patiesības labad jāsaka, ka es neuzkāptu uz skatuves nekad (laikam).. Jā, par tiem, kas ir kāpuši uz skatuves, protams, ka vairs nezobojas, bet bet cik tādu ir publikā? 5-9, un pārējais pūlis sēž malā un smejas,un lūdz drosminiekam no skatuves lasīties lapās, maigi.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2005-12-05 18:28 (saite)
Znajem takih :))

Es kaut kā atklāju nesen, ka man pilllnīgi pie vienas vietas, ko tie "būū-inātāji" par mani domā...8) Nāksies vien viņiem pierast pie manis, man i labi tā, kā ir

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lyrfeel
2005-12-05 18:30 (saite)
Es arī taisnības labad gribu teikt, ka skatītājiem ir pilnīgas tiesības "noaicināt" no skatuves nost tos, kas nepatīk, jo viņi takš nāk un maksā, maksā par to, ko grib redzēt - kvalitatīvu spēli...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]primavera
2005-12-05 18:34 (saite)
hmm,no vienas puses negribas piekrist, esmu tikai skatītājs, bet dažreiz liekas, ka varētu dubultā piemaksāt, lai tik neapvaino to cilvēciņu, kas saņēmies dūšu, devies uz skatuvi.. Lieta tāda, ka tas, kas nemāk spēlēt, taču tālāk finālā netiek... un beigās jau var priecāties.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2005-12-05 18:39 (saite)
Es tieši tā arī uzskatu. Pirmajā kārtā jāļauj izampelēties, bet jādabū virs 3 vidējo atzīmi, lai tiktu otrajā, vēl drusku paampelēties... Apmēram tā Rolands sak. Bet fināls - svetoje ģelo! :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]primavera
2005-12-05 18:41 (saite)
Jauki, esam nonākušas pie kopsaucēja... :P uzdrīksties, piedalies!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2005-12-05 18:46 (saite)
Lyr apmēram to arī mēģin darīt 8))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2005-12-05 18:16 (saite)
šitais tok! man domāt, ka vajag uztaisīt vienu akciju, kad katrs skatītājs var iemēģināt sevi uz skatuves un uz savas ādas visu izbaudīt, tad arī vērtēšana no malas būtu objektīvāka :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?