Lyr ([info]lyrfeel) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2005-04-10 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ām,
kaut kā baiiigi bieži (khem, khem) te kaut kas tiek rakstīts pēdējā laikā.... Bet nu tas tā :D

Vēršos ar jautājumu pie tiem Hamleta apmeklētājiem, kas tur iegriežas daudz maz regulāri:
esat tak ievērojuši, ka pēdējās nedēļās skatītāju skaits ir daudz, daudz mazāks, nekā bij pierasts (nu, pa ziemu, piemēram)... Say, tas ir labi vai slikti, vai vienkārši dīvaini...? :D Mm?
Cik atceros, tā bij aktuāla tēma vienu brīdi - ka pokemonu par daudz, gaisa pa maz, kur sēdēt nav, pārāk maz uzmanības skatuvei no skatītāju puses utt.- kā tas varētu mainīties atpakaļ uz veco, labo pusi....

Man domāt, pēc idejas sanāk - nu tas gaidītais brīdis ir klāt :D

Man pašai tīri labi patīk pašreizējā situācija. Jā, cilvēku tiešām stipri maz un pēdējā izrādē pat brīvas vietas vidū palika, applausi mazāk un līdz ar to arī atbalsts itkā mazāks, bet pašas aktieru spēles pavisam nesliktas (pēdējoreiz tak visiem bij pārsvarā piecinieki, un finālā tika 7 spēlētāji)!
Hm, svaigāks gaiss, plašāka telpa, un, mazāka skatītāju skaita dēļ, ciešāks skatītāju-aktieru kontakts pašā spēlē, respektīvi - intīmāka noskaņa! How cool is that? Vai tas nav tas, par ko runāja Hamleta apmeklētāji - veterāni...? ;)


p.s. Nevaru atmest paradumu pieskribelēt viskaut ko no izrādēm, kas "aizķeras" apziņā un ko neribas aizmirst pavisam, bet savas piezīmes izdomāju atstāt publicēšanai vasarā, kad Hamletā nekas nenotiks, lai būtu ko palasīt un atcerēties. Nu tas arī tik tā, starp visu citu.

Peace!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jerrym
2005-04-10 18:03 (saite)
Es pirmdien saņemšos uzrakstīt abas anotācijas - par pagājušo izrādi un tad par viena īsta impro teātra izrādi, no kura Hamletam patiesībā derētu mācīties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2005-04-10 18:09 (saite)
Ahā, Ok. Hm, Lyr vispār pagaidām ir redzējusi tikai divus dažādus, bet viņu jau ir daudz, nez, par kuru Mausis runā :] Tad gaidu rakstu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jerrym
2005-04-10 18:10 (saite)
Es par "Bapu".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2005-04-10 18:21 (saite)
nebij vēl dzirdējus... :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]siixmeiteens
2005-04-10 18:11 (saite)
laikam atkal vajadzētu parādīties...

(Atbildēt uz šo)


[info]udensroze
2005-04-10 20:31 (saite)
saintrigeeji

(Atbildēt uz šo)


[info]blame
2005-04-10 21:34 (saite)
jaa cilveekbeerni ir nedaudz mazaak
bet tas mani tik un vieniigi priecee...
kaa jau rakstiji , gaisa vairaak ., :D

(Atbildēt uz šo)


[info]anjux
2005-04-10 21:37 (saite)
No vienas puses jau feini,ka var justies taa briivaak un svaigaak.Tachu no otras puses kaut kaa drusku nemaajiigi paliekas,kad nav taas cilveeku masas..nez..laikam tas bara sindroms,jo nekas taads liidz shim veel nav piedziivots!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jerrym
2005-04-10 22:04 (saite)
Bars un mājīgums - nez, man tas kopā neiet. Mājīgāk tur bija tad, kad uz izrādēm nāca cilvēki trīsdesmit vai mazāk. Bet tagad ir vismaz, par ko uzturēt Hamletu. Tāds laiks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lady_maska
2005-04-11 22:01 (saite)
Atmosfēra laikam vienmēr atkarīga no paša cilvēka. Nu negribu redzēt tās mazo ļautiņu rupeklības un preteklības, runājot par to, cik forši nākamreiz butu piedzerties un pēc tam vemt lejā pa kāpnēm (starpcitu, tas no iepriekšējās reizes..) Ja nevēlos, vienkārši izslēdzu skaņu šādiem komentāriem un baudu to, kā dēļ esmu ieradusies, bet kādreiz tas ir ārkārtīgi grūti!... Esmu atnākusi atpūsties no garās darba dienas, un īstenībā nav tik svarīgi, vai apkārt ir 10 vai 100 cilvēciņi, galvenais, lai visi aiziet prom ar pozitīvām emocijām

Hmmm, pavisam intīma gaisotne ir džeza vakaros, kad sajūta, ka mākslinieks spēlē tikai tev, bet tas jau ir cits stāsts :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2005-04-11 23:36 (saite)
I know what U mean. Vispār, ja sēž pašās pirmajās rindās, pašā priekšā, tad tās cilvēku masas neredz un nejūt, un netraucē! Tā es darīj kādu laiciņu atpakaļ.

Uz kādu džeza vakaru jau sen gribās aiziet, sak, ir OK?... Tad toč jāsaņemas un jāaiziet

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lady_maska
2005-04-12 00:15 (saite)
Džeza vakaros cilvēku patiešām maz, bet tas atmosfēru padara vēl īpašāku. Tā kā parasti skudriņas cauri ķermenim izskrien tikai izdzirdot vien saksafona skaņas, tad pārējam jau laikam nev nozīmes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?